Wist je dat...

we op sportvelden kunnen spelen?

Tijdens de openingstijden van de bso hebben wij een kunstgrasveld voor de kinderen om vrij op te spelen, bijvoorbeeld voetballen met echte goals. Of gezamenlijk gevarieerde bewegingsactiviteiten doen. Ideaal is het dat in de wintermaanden als het eerder donker wordt, de veldverlichting aan kan. Daardoor kunnen wij geregeld tot laat van de velden gebruik maken.

we er voor kinderen vanaf 8 jaar zijn?

Partou aan de Waterloolaan is een bso voor kinderen vanaf 8 jaar. Daardoor kunnen we de activiteiten goed op de leeftijd van de kinderen aanpassen. De kinderen spelen in de vakantie bijvoorbeeld graag levend stratego in het bos.

we in een nieuwbouwpand zitten?

Partou aan de Waterloolaan zit in een ruim nieuwbouwpand (2013) met veel mogelijkheden. Door onze samenwerking met andere locaties uit de regio kunnen we bijvoorbeeld ook gebruik maken van een grote keuken, zodat we in de vakanties met zijn allen kunnen koken en bakken.

we kindvergaderingen houden?

Er zijn op de bso geregeld kindvergaderingen, waarin we de mening en ideeën van de kinderen meenemen in het maken van het activiteitenprogramma. Als de kinderen leuke ideeën hebben over een bepaalde sport, huren we een leraar in om een clinic te geven. Zo kunnen de kinderen kennis maken met meerdere sporten.

we ook een gymzaal huren?

Naast het gebruik van onze eigen ruimtes, huren we ook geregeld de gymzaal in de wintermaanden. Zodat we daar binnen sport- en spelactiviteiten kunnen doen. Dit varieert van een renspel tot parcours of een potje volleybal.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden