Onze opvang

Partou aan de Timorstraat heeft veel aandacht voor kunst- en cultuur. Er wordt op de locatie veel kunst gemaakt en omdat we vlakbij het centrum zitten, maken we veelvuldig culturele uitstapjes. Zo worden er diverse musea opgezocht en zijn er allerlei bijzondere dingen te zien in de omgeving. In de Liduinaschool zit een gymzaal en samen met een bevoegde medewerker wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt. De kinderen kunnen dan op de toestellen lekker spelen. Wanneer het mooi weer is gaan we natuurlijk naar buiten en wordt het speelterrein intensief gebruikt. 

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Tussenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 groep met kinderen van 4 t/m 7 jaar
  • 1 groep met kinderen van 7 t/m 12 jaar
Soms worden er activiteiten samen gedaan en soms spelen we apart. 

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

de Liduinaschool 

Ophalen van school

Kinderen worden lopend opgehaald van de Liduinaschool (locatie Juno en Timor).

Ons pand

In de school maken we gebruik van diverse hoeken en de aula. Daarnaast maken we gebruik van de gymzaal. De school is ruim opgezet en heeft een gemoedelijke sfeer. 

Onze speelplaats

De speelplaats is groot en heeft een grote zandbak en een tafeltennistafel. De school is gelegen in het centrum van Haarlem-Noord. In de omgeving is heel veel te doen. Er zijn diverse parken, speeltuinen, kinderboerderijen, recreatiegebieden en heel veel sportfaciliteiten voor klimmen, skiën, schaatsen, zwemmen, surfen, zeilen, wandelen, springen en survivalen. Daarnaast ligt Haarlem naast bossen, duinen en het strand. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een beweegkriebelcoach, een cultuurinspirator, een sportinstructeur, een voorleescoach en een muziekcoach. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Tussenschoolse opvang van 12.00 tot 13.00 uur 
Buitenschoolse opvang van einde schooltijd tot 18.30 uur 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Liduinaschool in Haarlem-Noord. De school ligt aan de Zaanenlaan en sluit goed aan op diverse uitvalswegen. Naast de school en opvang staat een kerk en in de buurt is een park met een grote speeltuin. Vlakbij is de winkelstraat de Cronje en in de buurt is een bushalte waar diverse bussen stoppen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden