Onze opvang

Weer of geen weer, de kinderen bij Partou gaan allemaal iedere dag naar buiten en genieten van onze buitenspeelruimte. Gelegen in de dependance van basisschool de Wadden, beschikt onze buitenschoolse opvang over 3 eigen ruimten; 1 grote ruimte waar we gezamenlijk eten en allerlei activiteiten doen, 1 ‘chill’ ruimte met een grote loungebank waar lekker bijgekletst of gelezen kan worden en 1 knutselruimte waar kunstenmakers lekker creatief aan de slag kunnen. 
Op onze bso kunnen kinderen kiezen! 

Wij bieden flexibele opvang (zoals opvang om de week) die we zoveel mogelijk op uw wensen proberen af te stemmen. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice via 088 235 75 00.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang*
*voor kinderen van basisschool de Wadden en Don Bosco.

Groepsindeling

  • 2 bso-groepen van 4 tot 12 jaar 

Extra aandacht voor:

Bewegen & creativiteit

Ophalen van school

Kinderen worden lopend opgehaald van de Waddenschool, de Don Bosco, de Piramide en de Dumontschool. Met de bakfiets word de kinderen van de Molenwiek Montessori opgehaald.

Ons pand

Wij zijn gevestigd in een sfeervol pand uit de jaren ’70  wat oorspronkelijk een kleuterschoolgebouw is geweest. Hierdoor zijn alle groepen ruim opgezet en zijn de ruimtes groot en licht door de vele ramen. De verschillende ruimtes hebben allemaal een huiselijke en warme sfeer.

Onze speelplaats

Er zijn twee buitenspeelruimtes waar de kinderen veilig kunnen spelen. Er is een buitenspeelplaats met een grote zandbak, een speeltoestel en er is een ruimte waar de jongste kinderen lekker kunnen spelen, fietsen en spelen op het gras. We zijn gevestigd in een woonwijk in Haarlem Zuid. In de buurt zijn diverse speeltuinen, sportaccommodaties en op fietsafstand is er een recreatiegebied met een waterplas. 

In het centrum van Haarlem zijn diverse musea met activiteiten voor de kinderen, er is een kindertheater en een toneelschuur waar ook diverse activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Ook zijn er binnenspeeltuinen, trampolineparken en kunnen we met het openbaar vervoer naar Schiphol. Daarnaast ligt Haarlem natuurlijk vlakbij het strand, de duinen en het bos. Kortom, er valt genoeg te ondernemen!

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Wij vinden het belangrijk dat kinderen kunnen kiezen: kinderen nemen plaats in een kinderjury om samen met team de activiteiten, vakantieprogramma’s en workshops af te stemmen. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag
  • Buitenschoolse opvang van einde schooltijd tot 18.30 uur
  • Voorschoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur
  • Vakantie-opvang van 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de uitvalswegen richting de A9 en vlakbij busstation Schalkwijk. We zijn gevestigd in een woonwijk op loopafstand van een aantal scholen, vlakbij het winkelcentrum Schalkwijk. Voor de deur kunt u ruim en gratis uw auto parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden