Ingrid Roozendaal

Partou kinderopvang Haarlem

Welkom bij Partou aan de Boerhaavelaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Boerhaavelaan in Wijk Schalkwijk in Haarlem. In een prachtig pand naast het Spaarne Gasthuis (locatie Zuid) tegenover de nieuwbouwwijk ‘De Entree van Haarlem’ en vlakbij de afslag naar de snelweg (A9) bieden we dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wij bieden dagopvang 

Dag in dag uit, weer of geen weer: wij gaan elke dag met de kinderen naar de buitenspeelruimten of maken een klein uitstapje. Samen plezier maken, zingen, (voor)lezen, bewegen en veel activiteiten doen, dat vinden wij belangrijk. We zijn een ondernemende en actieve kinderopvang met gekwalificeerde medewerkers die goed naar zowel de kinderen als de ouders luisteren. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden