Onze opvang

Weer of geen weer, klein en groot, de kinderen bij Partou gaan allemaal iedere dag naar buiten en genieten van onze buitenspeelplaatsen of een klein uitstapje in de omgeving. Voor de allerkleinsten is er de rust en regelmaat die ze thuis gewend zijn. Met alle kinderen worden veel spelletjes gedaan die de zintuigen prikkelen.

Partou aan de Boerhaavelaan biedt flexibele opvang op alle dagen van de week en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verlengde opvang aan te vragen; ’s morgens op de maandag, dinsdag en donderdag en ’s middags op alle dagen van de week. 

Soorten kinderopvang

(Flexibele) dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen
  • 1 peutergroep
  • 2 verticale groepen

Ons pand

Wij zijn gevestigd in het  Boerhaavegebouw op het terrein van het Spaarne Gasthuis – locatie zuid. Een modern,  fris en ruim pand voorzien van alle gemakken.  Alle groepen zijn zeer ruim opgezet, door de vele ramen in iedere groep zijn de ruimtes licht, ruimtelijk en overzichtelijk. 

Onze speelplaats

Onze dagopvang beschikt over 2 ruimte dakterrassen, waar de kinderen veilig kunnen spelen. Er is een dakterras voor de allerkleinsten met ruimte om te fietsen en te spelen in het speelhuisje. Voor de grotere kinderen hebben we een dakterras met moestuinbakken en fruitbomen,  kinderen kunnen hier  lekker en veilig  spelen, tuinieren, rennen en ravotten.  Kortom, er valt genoeg te ondernemen!

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel persoonlijke aandacht voor uw kind. We hebben een aantal van onze pedagogisch medewerkers getraind tot een muziekcoach, een voorleescoach en een beweegkriebelcoach. Daarnaast hebben wij 'Basic spelen': spel- en ontwikkelactiviteiten voor de allerkleinsten.

Uniek is het samenwerkingsproject ‘boekstart’ tussen Partou aan de Boerhaavelaan en  de Haarlemse bibliotheek: samen organiseren we activiteiten om het (voor) lezen bij kinderen, ouders en medewerkers te bevorderen. Naast de centrale leeshoek beschikt iedere groep over zijn eigen speciale voorleeshoek waarbij de allernieuwste kinderboeken niet ontbreken. Samen met de voorleescoaches worden diverse activiteiten voor kinderen, ouders en medewerkers georganiseerd. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Dagopvang: van 7.00 tot 18.00 uur.

Mogelijkheden  voor verlengde en flexibele opvang op aanvraag.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de uitvalswegen richting de A9 en vlakbij het busstation van Schalkwijk. We zijn gevestigd  naast het Spaarne Gasthuis (locatie Zuid) en tegenover  de  nieuwe woonwijk ‘Entree van Haarlem’. Voor het Boerhaavegebouw kunt u uw auto parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden