Onze opvang

Weer of geen weer, klein en groot, de kinderen bij Partou gaan allemaal iedere dag naar buiten en genieten van onze buitenspeelplaatsen of een klein uitstapje in de omgeving. Voor de allerkleinsten is er de rust en regelmaat die ze thuis gewend zijn. Met alle kinderen worden veel spelletjes gedaan die de zintuigen prikkelen.

Soorten kinderopvang

dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen
  • 1 peutergroep
  • 2 verticale groepen

Ons pand

Wij zijn gevestigd in het  Boerhaavegebouw op het terrein van het Spaarne Gasthuis – locatie zuid. Een modern,  fris en ruim pand voorzien van alle gemakken.  Alle groepen zijn zeer ruim opgezet, door de vele ramen in iedere groep zijn de ruimtes licht, ruimtelijk en overzichtelijk. 

Onze speelplaats

Onze dagopvang beschikt over 2 ruimte dakterrassen, waar de kinderen veilig kunnen spelen. Er is een dakterras voor de allerkleinsten met ruimte om te fietsen en te spelen in het speelhuisje. Voor de grotere kinderen hebben we een dakterras met moestuinbakken en fruitbomen,  kinderen kunnen hier  lekker en veilig  spelen, tuinieren, rennen en ravotten.  Kortom, er valt genoeg te ondernemen!

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel persoonlijke aandacht voor uw kind. We hebben een aantal van onze pedagogisch medewerkers getraind tot een muziekcoach en een voorleescoach. Daarnaast hebben wij 'Basic spelen': spel- en ontwikkelactiviteiten voor de allerkleinsten.

Uniek is het samenwerkingsproject ‘boekstart’ tussen Partou aan de Boerhaavelaan en  de Haarlemse bibliotheek: samen organiseren we activiteiten om het (voor) lezen bij kinderen, ouders en medewerkers te bevorderen. Naast de centrale leeshoek beschikt iedere groep over zijn eigen speciale voorleeshoek waarbij de allernieuwste kinderboeken niet ontbreken. Samen met de voorleescoaches worden diverse activiteiten voor kinderen, ouders en medewerkers georganiseerd. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Dagopvang: van 7.00 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de uitvalswegen richting de A9 en vlakbij het busstation van Schalkwijk. We zijn gevestigd  naast het Spaarne Gasthuis (locatie Zuid) en tegenover  de  nieuwe woonwijk ‘Entree van Haarlem’. Er is (-na een kwartier - betaalde) parkeergelegenheid op een van de parkeerterreinen van het ziekenhuis.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden