Wendy Cats

Partou kinderopvang Hoofddorp

Welkom bij Partou aan de Purmerstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Purmerstraat in Hoofddorp in Haarlemmermeer.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Hoewel we opvang bieden voor alle leeftijden van 0 tot 12 jaar zijn we een kleinschalige locatie, waardoor het hele team alle kinderen kent. Het kinderdagverblijf en de bso werken dan ook nauw samen. We spelen graag buiten op onze mooie speelplaats en besteden veel aandacht aan lezen en voorlezen. Ook gaan we zo nu en dan op bezoek bij de ouderen in het bejaardentehuis.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden