Onze opvang

We bieden dagopvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang, die onderling nauw samenwerken. We gaan regelmatig eropuit naar de kinderboerderij en het bos.
Met de bso gaan we bovendien jaarlijks naar het Amstelpark, en bezoeken we regelmatig de bioscoop.

Soorten kinderopvang

 • Dagopvang
 • Buitenschoolse opvang
 • Voorschoolse opvang*

*In overleg mogelijk voor de 1e Montessorischool


Groepsindeling

 • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
 • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar
 • 1 3+ groep
 • 1 bso-jong groep van 4 tot 6 jaar
 • 1 bso-oud groep van 6 tot 12 jaar

Ophalen van school

Kinderen worden lopend opgehaald van de Dik Trom school.
Kinderen worden met de auto opgehaald van de Klippeholm en de Vesterhavet.
Kinderen worden met de go-cab opgehaald van de Klimopschool, 1e Montessorischool en de JP Heijeschool.

Ons pand

Het pand is al wat ouder maar heeft daardoor een huiselijke uitstraling. We hebben verschillende ruimtes zoals een atelier, een chillkamer, een themakamer en een mini atelier voor de kleintjes. De ruimtes zijn erg licht. 

Onze speelplaats

Buiten hebben we op de dagopvang een stuk gras met daarop een glijbaan. Dit is in een heuvel verwerkt. De bso heeft een ruime buitenspeelplaats en kan ook gebruik maken van het speelplein van de school die naast ons gelegen is. Op de dagopvang werken we met grote doeken om leuke schaduwplekken te creëren in de zomer. Voor de baby's is een apart stuk grasveld gereserveerd. In de omgeving zijn veel speeltuintjes. De wijk is een oude wijk en vlakbij is een supermarkt waar we regelmatig met de kinderen heen gaan om boodschapjes te doen voor bijvoorbeeld een workshop. Het centrum is op loopafstand. Bijna voor de deur stopt een bus die vanuit het station komt. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een voorleescoach, bedrijfshulpverleners, een coach Beweegkriebels, een coach Basic Spelen en een muziekcoach. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
 • Dagopvang van 7.30 tot 18.30 uur.
 • Buitenschoolse opvang  tot 18.30 uur, in de vakanties van 7.30 tot 18.30 uur .
 • Voorschoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in een woonwijk nabij het centrum. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Het gebouw zit in een zijstraat van een doorgaande weg en is vanaf de weg zichtbaar. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden