Onze opvang

Ons activiteitenaanbod wordt ingericht op basis van met thema's. Rondom elk thema bieden we verschillende activiteiten aan zoals knutselen, zingen en dansen. Ook schenken we aandacht aan de taalontwikkeling. Iedere maand brengen een aantal kinderen een bezoek aan Huis ter Hage, een woonvoorziening voor ouderen. De kinderen doen samen met de ouderen een activiteit. Maandelijks gaan er ook een paar kinderen mee om nieuwe boeken te halen bij de bibliotheek in IJmuiden 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 1 3+ groep
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 verticale groep van 1 tot 4 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Partou aan de Beukenstraat is gevestigd in een oud schoolgebouw. Aan een lange gang zitten zes groepsruimtes. Vijf daarvan worden gebruikt voor de opvang en één ruimte is in gebruik voor de 3+ groep. De hoge plafonds en de vele ramen geven de ruimtes een open uitstraling. Vanuit alle ruimtes hebben we zicht op de tuin. In de 3+ ruimte liggen blokken en kussens om op te klimmen. Hier kunnen  de kinderen een parcours maken en hun energie kwijt.

Onze speelplaats

We beschikken over een grote buitenruimte. De tuin is geheel omheind. Voor de baby's is er een deel van de tuin afgezet met een hek, zodat ook zij ongehinderd buiten kunnen spelen. De grote bomen geven in de zomer voldoende schaduw. Op het plein staan een glijbaan en een zandbak, in de schuur staan fietsen en ander buiten materiaal. In de plantenbakken wordt groente gekweekt. In de buurt kunnen we terecht in diverse speeltuintjes, en er is een park met aangrenzend bos 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We besteden veel aandacht aan muziek, naar buiten en bewegen, waarbij we leuke en uitdagende activiteiten organiseren.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.15 tot 18.15 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in IJmuiden-Zuid. In de straat is voldoende parkeergelegenheid. We zijn gevestigd in een oud schoolgebouw en daardoor goed herkenbaar.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden