Wist je dat...

we beschikken over een grote buitenruimte?

Onze speelplaats is groot, maar zeer overzichtelijk. De baby's hebben een apart gedeelte waardoor ze veilig kunnen spelen, maar ze zijn ook betrokken bij de speelruimte voor de andere kinderen. Door bomen en de overdekte zandbak kunnen de kinderen op zomerse dagen ook buiten spelen in de schaduw.

we zowel horizontale als verticale groepen hebben?

Ouders kunnen hun voorkeur aangeven nar welke groep zij hun kind willen brengen. Door de verticale groepen kunnen broetjes en zusjes van verschillende leeftijden bij elkaar in de groep komen.

we samen plantjes verzorgen?

De plantenbakken buiten zijn onze moestuin. De kinderen helpen met het planten van de zaadjes en het plukken van bijvoorbeeld tomaten en courgettes. Zo leren wij de kinderen over de natuur.

we maandelijks bij de opa’s en oma’s in Huis ter Hage op bezoek gaan?

Elke maand gaan we met een groepje kinderen van 3 jaar en ouder naar Huis ter Hage, een woonvoorziening voor ouderen. Er wordt een activiteit voorbereid die de kinderen samen met de ouderen gaan doen. De ouderen genieten ervan als de kinderen op bezoek komen, en de kinderen vinden het leuk om met de opa's en oma's te zingen of te knutselen.

we een opendeurbeleid hanteren?

De groepen zijn onderling met een tussendeur met elkaar verbonden. Als de deuren open staan kunnen de kinderen bij de buurgroep gaan spelen. De kinderen kunnen zo zelf kiezen wat ze willen gaan doen.

we stagiairs op het gebied van pedagogisch werk opleiden?

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden