Onze opvang

Dagopvang

Uw kind kan bij onze opvang het hele jaar door deelnemen aan diverse activiteiten, zoals de Nationale Sportweek, Familiedag, Ochtendvierdaagse en het Zomerfeest.
Maar ook verschillende beweegkriebel-acts, de parachute, klimmen en klauteren, balspelen en verschillende parcourtjes komen aan bod. Daarnaast organiseren we veel creatieve activiteiten voor de kinderen. Verven, knippen, plakken, prikken; uw kind kan zich optimaal ontwikkelen bij ons.

Voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang

In onze voorschoolse en buitenschoolse opvang besteden wij veel aandacht aan natuur en techniek. Echte speurneuzen kunnen bij ons lekker op onderzoek uit, naar buiten de natuur in. Maar ook binnen is er genoeg te ontdekken. Uw kind kan kiezen waar het mee aan de slag wil gaan.
Voor alle kinderen en leeftijden organiseren we diverse workshops. Een kleine greep: figuurzagen, verschillende producten maken (bijv. dromenvangers), borduren en solderen, maar ook diverse dansworkshops of kookworkshops!

Soort kinderopvang

 • Dagopvang
 • Buitenschoolse opvang
 • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

Vier groepen dagopvang:

 • Eén babygroep van 0-2 jaar
 • Eén peutergroep van 2-4 jaar
 • Twee verticale groepen van 0-4 jaar
 • Eén bso-groep van 20 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek op de bso

Ophalen van school

Zowel voor voorschoolse- als voor buitenschoolse opvang bedienen wij de volgende scholen:
 • Fransiscus
 • Boekanier
 • Kompas (locatie Heerenduinweg)
 • Vuurtoren (locatie heerenduinweg) 

Ons pand

Ons pand is lekker kleinschalig. We zijn gevestigd in een modern, licht en transparant pand. Ons gebouw ligt naast het zwembad de Heerenduinen en de speeltuin de Veilige Haven. We hebben onder meer een leeszolder.

Onze speelplaats

We zijn gevestigd aan de rand van het duingebied van IJmuiden. Onze buitenruimte ligt in een U-vorm om het pand heen en beschikt over diverse speeltoestellen waaronder twee zandbakken, een glijbaan, gras en kunstgras en veel bamboe waar de kinderen zich heerlijk achter kunnen verstoppen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde, flexibele en enthousiaste pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben beweegkriebelcoaches en voorleescoaches. Daarnaast hebben we medewerkers die het leuk vinden om gitaar te spelen of om in de weer te zijn met textiel.
Op de bso zijn de medewerkers gespecialiseerd in natuur en techniek.

Openingstijden

Dagopvang: maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.
Voorschoolse opvang is geopend van 7:30 tot 8:30 uur, de bso is geopend tot 18:30 uur. 

In de vakanties worden de kinderen opgevangen bij Partou aan de Planetenweg.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt naast het zwembad de Heerenduinen en speeltuin de Veilige haven. Ons pand grenst aan de rand van het duingebied. Er zijn volop parkeermogelijkheden voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden