Onze opvang

Uw kind stelt samen met de pedagogisch medewerkers het activiteitenprogramma samen. Het activiteitenaanbod is gericht op 3 thema’s: buiten spelen, bewegen en muziek.  De thema's vullen we geregeld aan met allerlei uitdagende workshops.

 In de vakanties hebben we een breed vakantieaanbod, van uitstapjes tot grote activiteiten op locatie. 

Soorten kinderopvang

  • Voorschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 bso-groepen (Jupiter en Maan) van 7 tot en met 12 jaar

Extra aandacht voor:

Sport, muziek, natuur  en techniek.

Ophalen van school

Scholen waar de kinderen lopend worden opgehaald:
  • De Pleiadenschool
  • De Zefier
  • De Origon 
Kinderen worden met Partou-busjes door pedagogisch medewerkers opgehaald van de volgende scholen:
  • Het Kompas (alle locaties)
  • De Klipper (Koningsplein) 
  • De Vuurtoren (Koningsplein) 

Ons pand

Partou bevindt zich in de Pleiadenschool.  We hebben een eigen toegangsdeur met een deurcode. In de school hebben we een eigen lokaal en 2 ruimtes waar de kinderen worden opgevangen. Verder is er een ruimte met een groot podium aanwezig, waarop de kinderen allerlei toneelactiviteiten houden. Bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal die in de school aanwezig is. Regelmatig organiseren we allerlei leuke en uitdagende workshops. 

Onze speelplaats

De 7+ groep kan gebruik maken van het grote speelplein aangrenzend aan de school en daarnaast hebben we het “Johan Cruijff-veld” waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. We zijn gelegen in de wijk Zeewijk, dichtbij de Heerenduinen en strand. Regelmatig maken we uitstapjes naar de duinen, het strand en de dichtbij gelegen speeltuin 'De speelhoek'. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.  

Openingstijden

Voorschoolse opvang

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 tot en met 18:30 uur en woensdag en vrijdag van 11:30 tot en met 18:30 uur. Op woensdag en vrijdag worden kinderen opgevangen op de vestiging op de Planetenweg.

In de vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07:30 tot en met 18:30 uur. Kinderen worden opgevangen op de vestiging op de Planetenweg.

Bereikbaarheid & parkeren
Onze kinderopvang bevindt zich in bassischool de Pleiaden, er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden