Onze opvang

Ons eigen 'kabeljauwlied', uitstapjes maken, knutselen of cakejes bakken... bij onze opvang hoeft uw kind zich nooit te vervelen! Wij vangen kinderen van 4 tot en met 12 jaar buiten schooltijd op in het gebouw van de Boekanierschool. Daarnaast hebben we een abonnement op de speeltuin ‘De veilige haven’ voor volop speelplezier. Onze superenthousiaste medewerkers verzinnen daarnaast steeds weer nieuwe activiteiten.

Soorten kinderopvang

  • Voorschoolse opvang (per september 2017)
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 4 tot 12 jaar

Gevestigd in

basisschool ‘De Boekanier’

Ophalen van school

  • De Vliegende Hollander
  • De Boekanier

Ons pand

Wij zijn gevestigd in basisschool De Boekanier. We hebben drie ruimtes tot onze beschikking en kunnen gebruik maken van de aula van De Boekanier.

Onze speelplaats

In de buitenruimte van onze bso kunnen kinderen heerlijk spelen, voetballen of een potje basketballen. Daarnaast zijn we met mooi weer vaak buiten de deur te vinden en gaan we regelmatig naar de speeltuin ‘De veilige haven’.        

Ons team

Onze opvang beschikt over drie vaste pedagogisch medewerkers met verschillende kwaliteiten.

Openingstijden

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 8.45 uur.

Buitenschoolse opvang

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij geopend aansluitend op schooltijden tot 18:30 uur.
Op woensdag worden kinderen opgevangen bij Partou aan de Heerenduinweg 45.

In de vakanties is onze bso gesloten. Wij werken samen met de bso in Driehuis. U kunt uw kind daar brengen en halen. Voor de activiteiten zoals koken en houtbewerking maken wij wel gebruik van onze eigen vestiging.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt op vijf minuten rijden van de A9 aan de Willemsbeekweg 80 te IJmuiden, achter de winkelstraat ‘de Lange Nieuwstraat’.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden