Lisette van Hijkoop

Partou kinderopvang Purmerend

Welkom bij Partou aan de Limbostraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Limbostraat in Purmerend.

Wij bieden dagopvang, peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang

In ons mooie, lichte pand aan de limbostraat 4 is er voor uw kind volop ruimte om zich te ontwikkelen. Voor de kinderen van 2-4 jaar bieden we peuteropvang, waarbij we extra veel aandacht besteden op het gebied van beweging. 

Wanneer de kinderen 4 worden, stromen ze goed voorbereid in op de basisschool. Voor deze leeftijdsgroep (vanaf 4 jaar) bieden wij voor- en naschoolse opvang, 5 dagen in de week. Dat geeft u als ouder alle ruimte om rustig naar uw werk te gaan. Veilig en vertrouwd! Bovendien biedt dit pand voor zowel peuteropvang als de bso leuke, uitdagende ruimtes en activiteiten.

 Mocht u op zoek zijn naar een kinderdagverblijf kan dat ook. Dat bieden wij in het naastgelegen pand op nummer 15! 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden