Onze opvang

Partou verzorgt activiteiten op alle vlakken. We werken thematisch en de activiteiten worden zoveel mogelijk op het thema afgestemd. We hebben een eigen theater en een medewerker die ervaren is in het toneelspelen. Hier doen we dan ook geregeld iets mee. Ook alle andere zaken komen geregeld aan bod: techniek, knutselen, koken, sport en spel en natuur komen allemaal ruimschoots aan de beurt. Natuurbeleving heeft bij ons een streepje voor. In onze ‘boomhut’ ruimte verzorgen we met de kinderen een aantal dieren zoals een kikker en wandelende takken. 

Peuteropvang

We hebben een peuterspeelzaalgroep met als thema ‘in beweging!’ Elke dag is er iets anders te doen, maar beweging staat centraal. Dansen, springen, rollen, ritmiek, het draagt allemaal bij aan de ontwikkeling van de motoriek van een jong kind. En die ontwikkeling helpt weer om later, op de basisschool, goed te leren lezen en schrijven. 

Dus heeft u peuter veel energie, of moeilijk in beweging te krijgen? Of vindt uw kind het vooral heel leuk om te bewegen? Dan past deze peutergroep heel goed bij hem of haar!
Uiteraard bieden we ook andere activiteiten, zoals muziek, knutselen en spel, maar beweging voert de boventoon. 

Wij hebben de beschikking over een leuke groepsruimte met alles erop en eraan, en over een speelzaal waar we met de kinderen alle ruimte hebben. We zijn in schoolweken dagelijks open van 8.45 tot 11.45 uur. Heeft u interesse? Kom gerust een keertje kijken!

Soorten kinderopvang

 • Buitenschoolse opvang
 • Voorschoolse opvang
 • Peuteropvang
In dezelfde straat op nr 15 bevindt zich een vestiging met dagopvang.

Groepsindeling

Peuteropvang

 • 1 groep van 2 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

 • 1 groep van 4 tot 8 jaar
 • 1 groep van 4 tot 12 jaar
 • 1 groep van 8 tot 12 jaar 

Ophalen van school (bso)

 • De Nieuwe Wereld
 • De Marimba
 • De Weidevogels
 • Het Plankier

Ons pand

De bso is gevestigd in een prachtig nieuw pand welke helemaal is ingericht op buitenschoolse opvang. Aan één zijde is het pand helemaal van glas. Hierdoor is de ruimte heel open en licht en kun je vanaf de buitenkant goed zien wat we allemaal doen met de kinderen. Er zijn verschillende ruimtes in het pand. Naast 2 basisruimtes (1 voor de onderbouw en 1 voor de bovenbouw) hebben we een aantal ruimtes ingericht als activiteitenruimtes. Zo is er een sportzaal, een theater, een ruim atelier en een grote keuken waarin de kinderen kunnen koken. In het midden zitten de ‘boomhut’, waar we zorg dragen voor plant en dier, en de multimedia ruimte, waar computers en fotografie uitgebreid aan bod komen. Zo is er voor ieder wat wils!

Onze speelplaats

De bso heeft een eigen kleine buitenruimte welke achter het pand ligt. Deze is voornamelijk ingericht voor de wat jongere kinderen met hoogteverschillen en een schuur met allerlei materialen. Voor het pand is een veldje met een klimtoestel waar de kinderen kunnen spelen en voetballen. Doordat we naast de basisschool gelegen zijn kunnen we ook gebruik maken van hun speelplaats. Doordat de vestiging nabij het station ligt kunnen we makkelijk met de kinderen op uitstapje.
Amsterdam ligt om de hoek dus uitstapjes naar Tunfun of Artis behoren tot de mogelijkheden. Dichterbij proberen we de natuur in te gaan of met de kinderen de buurt te verkennen. Omdat we midden in een woonwijk liggen is er in de buurt genoeg te beleven. In de wijk zijn voldoende speeltuintjes waar we met de oudere kinderen heen kunnen. Ook gaan we graag naar de treinen kijken bij het spoor. Het nabij gelegen winkelcentrum is ook altijd erg leuk om te bezoeken! 

Ons team

Het team van de bso bestaat uit heel enthousiaste en betrokken medewerkers. Elke dag zorgen zij ervoor dat alle kinderen een geweldig leuke dag hebben! Of dat nou is door het organiseren van een speurtocht in de natuur, een modeshow lopen of gewoon lekker knutselen in ons atelier; voor iedereen is er iets leuks. Door hun uiteenlopende achtergronden biedt het team de kinderen iets extra's op het gebied van natuur, toneel en creativiteit.

Openingstijden


Peuteropvang

Geopend in schoolweken op maandag tot en met vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur.

Naschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. Op woensdag gesloten.
 
In de vakanties zijn we geopend Van 7.30 of 8.30 tot 18.30 uur. Op woensdag gesloten.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de nieuwbouwwijk Weidevenne. Deze wijk ligt heel centraal, nabij de A7 en station Purmerend Weidevenne. Rondom beide panden zijn voldoende parkeerplaatsen. Naast ons zit basisschool De Marimba. Ons pand is duidelijk herkenbaar aan al het glas.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden