Onze opvang

Onze dagopvang werkt met thema's welke elke twee maanden wisselen. Het thema komt dagelijks terug. Elke ochtend gaan we met de kinderen in de kring en doen we spelletjes, lezen verhaaltjes of vertellen iets wat met het thema te maken heeft. Ook in het activiteitenaanbod voor de rest van de dag komt het thema terug. We hebben een muziekcoach die wekelijks met muziek bezig is op alle groepen. Ook hebben we 2 voorleescoaches die enthousiast bezig zijn om het voorlezen met de kinderen extra inhoud te geven. Bij elk thema zoeken we dan ook een boek dat met de kinderen gelezen wordt.
 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Ons pand

De dagopvang is gevestigd in een mooi licht pand. Wat meteen opvalt is de centrale hal. Alle groepen komen hier op uit en spelen hier heel graag. In de centrale hal hebben we allerlei beweegmateriaal waar we leuke parcoursjes van maken. Zeker bij slecht weer kunnen de kinderen zich hier uitleven. De groepsruimtes zijn per twee met elkaar verbonden, door een schuifdeur of via een afgeschermd deel van de centrale hal. Zo kunnen we makkelijk activiteiten aanbieden waarbij kinderen kunnen kiezen. We zetten de schuifdeuren open en de kinderen hebben meteen een grotere speelruimte.

Onze speelplaats

De buitenruimte achter het pand biedt ruim voldoende uitdaging voor de kinderen. We hebben een grote zandbak en een aantal veilige speeltoestellen waar groot en klein heerlijk hun gang kunnen gaan. Langs het pand hebben we een klein moestuintje waar we in het seizoen heerlijk natuurproducten verbouwen.

Ons team

Op onze dagopvang werkt een stabiel team van gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, dat al jaren met veel liefde, geduld en enthousiasme elke dag voor de kinderen zorgt. Binnen ons team hebben we 2 voorleescoaches en een muziekcoach. Zij zijn getraind om wat extra's te bieden aan de kinderen naast hun dagelijkse bezigheden.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de nieuwbouwwijk Weidevenne. Deze wijk ligt heel centraal, nabij de A7 en station Purmerend Weidevenne. Rondom beide panden zijn voldoende parkeerplaatsen. Naast de bso op nr 4 ligt basisschool de Marimba. Verder zijn we duidelijk herkenbaar aan de verschillende kleuren waaruit het pand is opgebouwd.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden