Onze opvang

We zijn een kleinschalige opvang. Kinderen kunnen bij elkaar op de groepen spelen. Er is veel aandacht voor de eigenheid van ieder kind en we vinden een grote betrokkenheid bij de opvoeding belangrijk.

Chillen op zolder, springen op de grote trampoline in de gymzaal of artistiek bezig zijn in het atelier: bij ons kan het allemaal! We hebben bovendien een keuken om koekjes te bakken of te koken. De jongste kinderen hebben een aparte ruimte, en de 8+ kinderen hebben een chillruimte. We ondernemen veel activiteiten buiten en proberen voor elke leeftijd geschikte uitdagingen aan te bieden. We hebben aandacht voor kunst, cultuur, natuur en techniek, en verzorgen onze eigen moestuin. Tijdens de zomervakantie gaan we op bosavontuur in het scoutinggebouw.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang voor kinderen van de Bosbeek- en Parnassiaschool
  • De dagopvang bevindt zich naast ons op de Frans Netscherlaan 4E.

Groepsindeling

  • 1 bso-groep van 4 tot 7 jaar
  • 3 bso-groepen van 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden op alle dagen lopend gehaald van de Parnassiaschool en Bosbeekschool. Onze medewerkers halen met eigen busjes van de vestiging kinderen op van de Brederode Daltonschool.

Ons pand

We zijn gevestigd in een monumentaal gebouw met originele details;  echt een pand met karakter.

De bso beschikt over verschillende ruimtes met ieder een eigen doel. We hebben een keuken, atelier, gymzaal en huiskamer, waar spelletjes gedaan kunnen worden en in de bouwhoek wordt gespeeld. Voor de jongste kinderen is een eigen lokaal van waaruit zij verschillende activiteiten kunnen ondernemen zodra zij daar aan toe zijn. De oudste kinderen hebben een eigen ruimte op zolder om te chillen.

Onze speelplaats

Aansluitend aan de ruimte voor de jongste kinderen is een eigen speelplaats waar zij vanuit de groep in kunnen spelen met een zandbak en ruimte om te fietsen of balspelen te doen.

De vestiging bevindt zich middenin de bossen en duinen. De zee is voor ons ook bereikbaar. De speeltuin van Santpoort Noord is op loopafstand, en met onze Partou-busjes kunnen wij in de regio op stap naar de verschillende natuurgebieden.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op de dagopvang hebben we een muziekcoach, beweegkriebelcoach, voorleescoach en een sportinstructrice (zumbakriebels). Op de bso beschikken we over een kunstdocente, een sportinstructeur en een coach kunst & cultuur.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur.
  • Voorschoolse opvang: op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 8.30 uur.
  • Tijdens de vakantieweken zijn we geopend van 7.15 tot 18.30 uur.
  • De dagopvang is op alle dagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen vlakbij basisschool Parnassia. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden