Onze opvang

We zijn een opvang die veel uitdagingen biedt. Kinderen kunnen bij elkaar op de groepen spelen. Er is veel aandacht voor de eigenheid van ieder kind en we vinden een grote betrokkenheid bij de opvoeding belangrijk.

Chillen op zolder, springen op de grote trampoline in de gymzaal of artistiek bezig zijn in het atelier: bij ons kan het allemaal! We hebben bovendien een keuken om koekjes te bakken of te koken. De kleuters hebben een aparte groep. Hier vangen wij de kinderen van de Brederode Daltonschool op. De kleuters van de Parnassiaschool en de Bosbeekschool vangen wij op in de bso in school. We ondernemen veel activiteiten buiten en proberen voor elke leeftijd geschikte uitdagingen aan te bieden. We hebben aandacht voor kunst, cultuur, natuur en techniek, en verzorgen onze eigen moestuin. Tijdens de zomervakantie gaan we op bosavontuur in het scoutinggebouw.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang voor kinderen van de Bosbeek- en Parnassiaschool
  • De dagopvang bevindt zich naast ons op de Frans Netscherlaan 4E.

Groepsindeling

  • 1 bso-groep van 4 tot 7 jaar
  • 3 bso-groepen van 7 tot 12 jaar

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden op alle dagen lopend gehaald van de Parnassiaschool en Bosbeekschool. Onze medewerkers halen met de stint kinderen op van de Brederode Daltonschool.

Ons pand

We zijn gevestigd in een monumentaal gebouw met originele details;  echt een pand met karakter.

De bso beschikt over verschillende ruimtes met ieder een eigen doel. We hebben een keuken, atelier, gymzaal en huiskamer, waar spelletjes gedaan kunnen worden en in de bouwhoek wordt gespeeld. Voor de jongste kinderen is een eigen lokaal van waaruit zij verschillende activiteiten kunnen ondernemen zodra zij daar aan toe zijn. De oudste kinderen hebben een eigen ruimte op zolder om te chillen.

Onze speelplaats

Aansluitend aan de ruimte voor de jongste kinderen is een eigen speelplaats waar zij vanuit de groep in kunnen spelen met een zandbak en ruimte om te fietsen of balspelen te doen.

De vestiging bevindt zich middenin de bossen en duinen. De zee is voor ons ook bereikbaar. De speeltuin van Santpoort Noord is op loopafstand, en met onze stint kunnen wij in de regio op stap.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op de dagopvang hebben we een muziekcoach, beweegkriebelcoach, voorleescoach en een sportinstructrice (zumbakriebels). Op de bso beschikken we over een kunstdocente.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur.
  • Voorschoolse opvang: op maandag, dinsdag en donderdag van 7.15 tot 8.30 uur.
  • Tijdens de vakantieweken zijn we geopend van 7.15 tot 18.30 uur.
  • De dagopvang is op alle dagen geopend van 7.15 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen vlakbij basisschool Parnassia. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden