Onze opvang

We zijn een kleinschalige opvang. Kinderen kunnen bij elkaar op de groepen spelen. Er is veel aandacht voor de eigenheid van ieder kind en we vinden een grote betrokkenheid bij de opvoeding belangrijk. De activiteiten worden aangeboden op basis van thema’s.

Tijdens de ‘wie wat waar’ ochtenden kiezen de kinderen zelf aan welke activiteit zij mee willen doen (dansen, snoezelen, koekjes bakken, knutselen, lezen etc.). De oudste peuters krijgen tussen de middag als de andere kinderen slapen een peuter+ programma aangeboden. Tweemaal per maand worden er 'zumbakriebellessen' gegeven, waar ook de kinderen die normaal op deze dag niet komen aan deel mogen nemen. Er is een aparte buitenruimte voor de babygroep. Op onze locatie werkt een voorleescoach die het lezen onder de aandacht brengt, een beweegkriebelcoach die bewegen op de kaart zet en een muziekcoach.

Soorten kinderopvang

Dagopvang.

De buitenschoolse opvang bevindt zich naast ons op de Frans Netscherlaan 4B.

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Ons pand

We zijn gevestigd in een monumentaal gebouw met originele details;  echt een pand met karakter.

De dagopvang is een kleinschalige opvang met 4 groepen met een huiselijke sfeer. Iedereen kent elkaar en als het kind 4 jaar is kan het doorstromen naar de bso in hetzelfde pand, wat dan al bekend terrein is. Dat is wel zo makkelijk!

Onze speelplaats

Buiten aan de voorkant is de babytuin. Een deel van deze tuin is bestraat en er staan 2 bomen voor verkoeling voor de allerkleinsten. Via de openslaande deuren stappen wij zo de tuin in met de baby's. Met de peuters kunnen wij uitstapjes maken naar het strand, Velserbeek of Spaarnwoude of de bibliotheek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op de dagopvang hebben we een muziekcoach, beweegkriebelcoach, voorleescoach en een sportinstructrice (zumbakriebels). Op de BSO beschikken we over een kunstdocente, een sportinstructeur en een coach kunst & cultuur.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.15 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen vlakbij basisschool Parnassia. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden