Onze opvang

Naast alle aandacht voor uw kind, vinden we de contacten met u als ouder ook erg belangrijk. Elke ochtend is er koffie en thee en nemen we alle tijd voor een gesprek.
Ook organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst voor alle ouders, kinderen en pedagogisch medewerksters. In de winter is dat ons traditionele kerstontbijt en in de zomer een buitenfestijn met spelletjes en lekkers. Beide activiteiten zijn elke keer weer een groot succes.
Wekelijks bieden we muziekles aan en op woensdag, donderdag of vrijdag geven we kinderyoga aan de kinderen vanaf 3 jaar.
Gedurende het jaar worden er veel activiteiten voor de kinderen aangeboden, zoals het Sinterklaasfeest, de herfstspeurtocht, dierendag en nog veel meer. Wekelijks is er een aanbod voor de baby's om de ontwikkeling te stimuleren door ‘Basic Spelen’.
Wij volgen dagelijks een VVE (voorschoolse educatie)-programma. Daarbij worden de kinderen extra gestimuleerd in de diverse ontwikkelingsfases door middel van de pop Puk. U kunt meer lezen over dit programma op www.ukpuk.nl.

Soorten kinderopvang

Dagopvang


Groepsindeling

  • Twee babygroepen tot 18 maanden
  • Eén verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • Drie dreumes- en peutergroepen van 1,5 tot 4 jaar

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Buiten spelen

Ons pand

Onze opvang is gevestigd in een licht en ruim gebouw. Overal zijn ramen, waardoor je het bos in kunt kijken en de natuur van binnenuit beleeft.    

Onze speelplaats

Ons kinderdagverblijf ligt in een bijzonder bosrijke omgeving in het Burgemeesters Rijkerspark. We maken veel gebruik van onze prachtige en uitdagende buitenruimte, gelegen aan het bos. Hier kunnen de kinderen op ontdekkingsreis en de natuur beleven.
Voor de baby’s is er een eigen kruip- en ontdektuin. Onze tuinen liggen deels in de zon, maar er zijn ook schaduwplekken. De tuin is uitdagend ingericht met kruip-door-sluip-door-paden, bomen, aanplant, glijbanen, zandbakken en twee schuren vol leuk speelgoed.    
Regelmatig maken wij uitstapjes. Een wandeling in het bos, even naar de molen, de lammetjes bekijken in de lente; het is allemaal in de buurt. In de zomer gaan wij soms met de oudste kinderen naar het pierenbadje, gelegen in het park.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een docent kinderyoga, een voorleesdeskundige, een beweegkriebelcoach, een Uk & Puk-coach, een muziek- en zangcoach, een coach ‘Basic Spelen’ en BHV’ers.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.15 uur tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar en er is parkeergelegenheid voor de deur en in het bos.
Bij drukte heeft u toestemming om op de stoep aan de overkant te parkeren tijdens haal- en brengtijden.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden