Onze opvang

In ons mooie, lichte pand bieden wij dagelijks opvang voor baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. We besteden veel aandacht aan muzikale activiteiten en er is een voorleescoach. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Er is een babygroep van 0 tot 2 jaar, een peutergroep van 2 tot 4 jaar en een flexibele groep van 0 tot 4  jaar.

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

We zijn gevestigd op de parkeerplaats van luchthaven Schiphol.

Ons pand

We zitten in een licht gebouw met veel glas. De inrichting is rustig en de sfeer is huiselijk. We beschikken over een inpandige tuin.

Onze speelplaats

De tuin ligt aan de binnenzijde van het pand, wat hem veel beschutting geeft. De tuin is voor alle groepen toegankelijk vanaf de hal. In de nabije omgeving van Schiphol ligt Badhoevedorp. Tevens ligt Schiphol Plaza op een steenworp afstand. 

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren, gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben coaches in ons midden voor muziek, 'beweegkriebels' en voorlezen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur, met de mogelijkheid van afname van een half uur voor of na de reguliere openingstijden. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd op luchthaven Schiphol, beschikken over een eigen parkeergelegenheid en zijn makkelijk toegankelijk. De busdienst van Schiphol stopt voor de deur. Onze vestiging is ook zeer goed te bereiken vanuit Badhoevedorp, Zwanenburg e.o.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden