Onze opvang

We ondernemen veel sport- en spelactiviteiten omdat we gebruik kunnen maken van een groot grasveld voor de deur en een gymzaal binnen. Verder is er elke dag ook een leuke knutselactiviteit onder leiding van een creatieve pedagogisch medewerker.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

Groep: 4- en 5-jarigen
Groep: 6- t/m 12-jarigen

Extra aandacht voor:

Sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: De Hoeksteen

Ophalen van school (bso)

  • Hoeksteen
  • Beekvliet 
  • Duinroos
  • Pionier
  • Het Anker
  • Westbroek

Ons pand

We hebben een eigen lokaal in Bredeschool de Hoeksteen. Deze ruimte is zo huiselijk mogelijk ingericht met o.a. een grote stamtafel, bank en natuurlijk veel speelgoed. Aan de muur hangen foto's van eerdere activiteiten. Buiten ons eigen lokaal maken we ook gebruik van de aula en kleine gymzaal en grote gymzaal voor beweegspelletjes.

Onze speelplaats

De buitenspeelplaats is het schoolplein. Hier staan een aantal speeltoestellen, een tafeltennistafel, een zandbak en er is een groot grasveld. We liggen dichtbij de Westbroekplas en boerderij Zorgvrij, leuk voor uitstapjes!

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Twee pedagogisch medewerkers hebben via Partou een verkorte cios (sport)opleiding gevolgd. Een pedagogisch medewerker is erg goed in het bedenken van leuke en originele knutselactiviteiten.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag.
In schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.30 uur.
Op woensdagen en vrijdagen en in de vakanties / studiedagen worden de kinderen opgevangen op de vestiging op het Vestingplein.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Bredeschool de Hoeksteen. Deze ligt in een woonwijk, voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Herkenningspunt: er ligt een groot grasveld en schoolplein voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden