Onze opvang

We werken met thema's, bij elk thema worden activiteiten georganiseerd. Rondom elk thema wordt geknutseld, voorgelezen, liedjes gezongen, gedanst etc. Daarnaast hebben wij elk jaar een speciale kerstviering met alle kinderen. Deze kan bestaan uit een kerstdiner voor de kinderen of een kerstmarkt voor alle kinderen en ouders met spelletjes, poppenkast en marktkraampjes met knutsels van de kinderen. Ook gaan wij regelmatig lekker naar buiten met de kinderen met de bolderkar of fietskar, bijvoorbeeld de eendjes voeren of naar kinderboerderij Zorgvrij in Spaarnwouden.

Soorten dagopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Er zijn:
  • 5 verticale groepen (0 tot en met 4 jaar)
  • 2 babygroepen (0 tot en met 2 jaar)
  • 1 peutergroep (2 tot en met 4 jaar)
Ons pand
Onze vestiging is groot, ruim en licht opgezet. Er is zijn veel ramen rondom het gebouw en dit geeft veel licht. Ondanks dat het een groot gebouw is met 8 groepen, heeft elke groep een intieme sfeer. We hebben twee grote buitenpleinen en binnen het gebouw twee patio's waar baby- en verticale groepen op kunnen spelen.

Onze speelplaats

Zowel de grote buitenpleinen als de binnenpatio's hebben speeltoestellen en zandbakken. Deze toestellen worden elk jaar gecontroleerd door Speeltopveilig. Kinderen hebben de mogelijkheid om te klimmen, glijden, fietsen, buitenactiviteiten te doen (zoals beweegspelletjes) en in de zandbak te spelen. Verder kunnen we in de buurt naar speeltuintjes, speelvelden, de kinderboerderij, het park en een groot meer met strandje.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er zijn Beweegkriebel-coaches en voorleescoaches.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich achter de Westbroekerplas in Velserbroek, midden in een woonwijk van Velserbroek. Wij zijn goed bereikbaar vanaf Santpoort, Ijmuiden, Driehuis en Haarlem en er is een goede toegangsweg tot de A9.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden