Onze opvang

Onze buitenschoolse opvang heeft een mooi wisselend activiteitenaanbod voor uw kind. Uw kind kan zelf aangeven of het mee wil doen of niet.
Tijdens de vakantie verzorgen we diverse uitstapjes. Ook maken we gebruik van bso's in de buurt, zodat kinderen met andere spullen kunnen spelen en aan andere activiteiten mee kunnen doen.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
Wij bieden bij voldoende aanmeldingen ook voorschoolse opvang aan. Heeft u interesse hiervoor, neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoon 0888 235 75 00.

Groepsindeling

1 groep van 4-12 jaar, met maximaal 20 kinderen.

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in basisschool de Spiegel.

Ophalen van school

Kinderen van Basisschool de Spiegel komen zelfstandig naar de bso, aangezien deze inpandig is. De onderbouwgroepen zitten tegenover de bso, dus deze kinderen kunnen ook zelf naar de bso. De leidster wacht de kinderen op de gang op. Kinderen van basisschool de Polhaar worden lopend gehaald.
Kinderen van basisschool Sjaloom of de Bonte Stegge worden met een busje opgehaald. Dit wordt gedaan door pedagogisch medewerkers.

Ons pand

Wij zijn gevestigd in basisschool De Spiegel. We hebben een eigen lokaal, sfeervol en gezellig ingericht voor de kinderen. Met voldoende ruimte om te spelen, maar ook om aan tafel te knutselen of uit te rusten op de bank.

Onze speelplaats

Wij maken gebruik van het speelplein van de school, hier staan verschillende toestellen waar de kinderen op kunnen spelen. Naast het speelplein is er ook een speeltuin voor de buurtkinderen en voor ons. Met goed weer is het er leuk en gezellig spelen. Er is een voetvalveldje met doelen en een stuk gras waarop we activiteiten doen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag geopend vanaf de middag tot 18.30 uur. 

Tijdens de vakanties van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in basisschool De Spiegel en centraal gelegen dicht bij de overige scholen. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden