Onze opvang

Onze activiteiten zijn gericht op het VVE-programma ‘Puk en Ko’. Daarmee werken we aan de hand van thema’s uit de belevingswereld van de kinderen, structureel aan alle ontwikkelingsgebieden van uw kind.Ook gaan we graag lekker naar buiten, want daar is in elk seizoen van alles te ontdekken.  Samen hebben ook regelmatig een kringgesprekje over onderwerpen die de kinderen bezighouden. Uit volle borst een mooi lied zingen vinden we ook heel leuk!

Soorten kinderopvang

  • Peutergroei
  • Halve dagopvang

Groepsindeling

1 groep van 2-4 jaar 

VVE-programma

Het VVE-programma Puk & Ko. 

Extra aandacht voor:

- Thema's: Bewegen, Muziek en Naar Buiten. 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

We zijn op dit moment gevestigd in wijkcentrum de Schalm. Eind 2016 verhuist onze vestiging echter naar het nieuwe KindCentrum Borgele. De bouw van deze nieuwe locatie is in volle gang. Wij kijken er naar uit om in het nieuwe KindCentrum te gaan samenwerken met 3 andere partijen: 

  • Orthopedisch dagcentrum 't Lantaarntje
  • School voor speciaal onderwijs De Linde 
  • Basisschool Borgloschool
Het is erg fijn dat wij op de nieuwe locatie meer ruimte tot onze beschikking hebben en kunnen uitbreiden met 1 bso-groep en 2 dagopvang groepen. Mocht u hier interesse in hebben, laat het ons dan weten want u kunt zich al aanmelden.  Meer informatie over KindCentrum Borgele vindt u hier

Ons pand
De groepsruimte is een lokaal in Wijkcentrum de Schalm. Het is een gezellige, grote ruimte met speelhuis en allerlei hoekjes om het fantasiespel van de kinderen tot uiting te laten komen. 

Onze speelplaats

Buiten hebben we een grote speelplaats met zandbak, de kinderen kunnen er ook lekker fietsen op het fietsparcours. Ook gaan we regelmatig naar het achterliggende park met speeltoestellen of naar het winkelpleintje.  

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach. 

Openingstijden

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag van 7.30-13.00 uur
Bij voldoende belangstelling kan uw kind ook de hele dag komen. 

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in de wijk Borgele, in het gebouw de Schalm (wijkcentrum).Links van de vestiging zit gezondheidscentrum Borgele met voldoende parkeerplekken. Achter het gebouw ligt een park.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden