Onze opvang

Wij zijn gevestigd in KindCentrum Borgele. Een levendige plek waar onderwijs en zorg voor (alle) kinderen bij elkaar is gebracht in één gebouw. Samen met Orthopedisch dagcentrum 't Lantaarntje, School voor speciaal onderwijs De Linde en Basisschool Borgloschool hebben we in het KindCentrum Borgele een fijne samenwerking. In een prachtige nieuwe, maar gezellige ruimte in het KindCentrum bieden we peuteropvang, dagopvang en bso.

Het gebouw

De uitstraling van ons nieuwe KindCentrum Borgele is gebaseerd op het thema ‘Bos’. Dit zie je heel mooi terug in de randen van het gebouw die de vorm hebben van de boomtoppen. De gevel van het nieuwe gebouw bestaat uit draagkolommen gemaakt van boomstammen. 

Het is een bijzonder gebouw dat niet alleen een groene uitstraling heeft, maar ook duurzaam is ontworpen volgens de principes van het Trias Energetica. Dat betekent dat het gebouw zo goed is geïsoleerd, dat er geen onnodig gebruik van energie en brandstoffen plaatsvindt. Ook wordt er volgens deze bouwmethode gebruik gemaakt van uitsluitend duurzame materialen en worden fossiele brandstoffen zoveel mogelijk vermeden. Wij zijn er enorm trots op dat wij de kinderen een fijne plek in dit prachtige gebouw kunnen aanbieden. 

Soorten kinderopvang

In het KindCentrum Borgele bieden we:
  • Dagopvang 
  • Peuteropvang 
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Gevarieerd activiteitenaanbod

Wij bieden dagelijks verschillende activiteiten aan in de thema's Muziek, Bewegen en Naar Buiten. Dit doen we aan de hand van ons zelf ontwikkelde activiteitenaanbod en verschillende activiteiten die we samen met de kinderen bedenken. Bij Partou zijn er ook jaarlijks terugkerende activiteiten zoals Nationale voorleesdag, Modderdag en Vriendjesweek.

Natuurlijk spelen we niet alleen maar binnen. Elke dag gaan we lekker naar buiten, want in elk seizoen is er buiten veel te ontdekken! 

Extra aandacht voor

We hebben op onze dagopvang en peuteropvang extra aandacht voor de VVE-methode Puk & Ko. Deze methode richt zich op de brede ontwikkeling van peuters. Taalontwikkeling staat daarbij voorop. We besteden spelenderwijs aandacht aan spreken, luisteren en een uitbreiding van de woordenschat. Ook besteden we aandacht aan sociaal-communicatieve vaardigheden en een eerste oriëntatie op rekenen.  De activiteiten binnen Puk & Ko zijn afgestemd op de belevingswereld van de peuters. Samen zetten stapjes in hun ontwikkeling!

Speelruimte

De lichte en ruime groepsruimtes bieden de kinderen de ruimte om lekker rustig spelen, maar we kunnen ook op avontuur binnen het KindCentrum waar we speelruimtes delen. Na schooltijd mogen we bijvoorbeeld gebruik maken van de speelzaal van 't Lantaarntje en in het handvaardigheidslokaal van de Borgloschool kunnen de kinderen creatief aan de slag. 

Lekker buitenspelen vinden wij heel belangrijk en doen we dan ook elke dag! Onze vestiging heeft een ruime buitenspeelplaats waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen, fietsen, ravotten of meedoen aan een buitenactiviteit. 

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Maar wij vinden een warme persoonlijke band met de ouders ook heel belangrijk.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag.
  • Dagopvang: 07.30 - 18.30 uur
  • Peuteropvang:07.30 - 13.00 uur 
  • Bso: 14.00 - 18.30 uur (hele dagen tijdens studiedagen en schoolvakanties)
In de toekomst gaan we

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in de wijk Borgele, in het gebouw KindCentrum Borgele.Er zijn voldoende parkeerplekken. Achter het gebouw ligt een park.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden