Onze dagopvang

Ons kinderdagverblijf heeft een mooie tuin met een zandbak, wilgenhut, en grasveld. Kinderen kunnen lekker op ontdekkingstocht tussen de bosjes en struiken. We hebben de natuur zelfs naar binnen gehaald met een binnenzandbak in onze hal. Ideaal voor bij slecht weer! We hebben ruime groepsruimten, waarbij u kunt kiezen voor een babygroep, een peutergroep en een verticale groep.

Onze opvang:

We doen tal van leuke activiteiten op onze opvang. We spelen vaak buiten, maar als het slecht weer is kunnen de kinderen ook in onze binnenzandbak spelen. Een keer per week gaan we met de kinderen gymmen in de studio van Danzo. Ook gaan we regelmatig naar de bibliotheek, en bewegen we graag op muziek!

In onze tuin gaan we graag op avontuur, maken een kampvuur van de blokken, of genieten in de zandbak. Ook onze baby’s worden niet vergeten en kunnen lekker rollen op het gras, of worden binnen op een speelse manier uitgedaagd door diverse activiteiten die hun motorische ontwikkeling stimuleren .


Extra aandacht voor:

Bewegen, muziek, 3-plusactiviteiten en basic spelen.

Ons pand:

De babygroep heeft een gezellige ruimte en beschikt over 2 slaapkamers die grenzen aan de groep.
De verticale groep beschikt over meerdere ruimtes waar gegeten en gespeeld kan worden. Zo kan het ene groepje lekker boekjes lezen, terwijl een ander groepje muziek maakt. De verticale groep heeft ook een eigen slaapkamer.
De peutergroep is ruim opgezet, met veel verschillende speelhoeken, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook kunnen de peuters oefenen met traplopen op de kleine trap in de groep. De groep heeft 1 slaapkamer voor de peuters die nog naar bed gaan. In de hal hebben we een zandbak. Zo kunnen kinderen tijdens koude of regenachtige dagen toch met zand spelen. 

Onze speelplaats:

In onze buitenruimte kunnen kinderen spelen in de zandbak, de wilgenhut of fietsen. Kinderen mogen lekker struinen in de bosjes en struiken op de daarvoor aangelegde paden. Op het grasveld gaan we lekker rennen, kringspellen doen of lekker chillen. In de buurt zijn een grasveld, speeltuintje en een winkelplein met onder meer de markt en de bibliotheek. Daar gaan we graag naartoe met de kinderen met onze wandelwagen waar 6 kinderen in kunnen!

Ons team:

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogische medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een medewerker die getraind is in de methode basic spelen, en zijn speciaal opgeleid voor vroege voorschoolse educatie.

Openingstijden
Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen is opvang vanaf 7.00 uur mogelijk. 

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in het Rode-kruisgebouw, tegenover het oude ziekenhuis. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden