Onze opvang

We doen tal van leuke activiteiten op onze opvang. We spelen vaak buiten, maar als het slecht weer is kunnen de kinderen ook in onze binnenzandbak spelen. We gaan regelmatig met de kinderen naar de bibliotheek en bewegen graag op muziek!
Natuur staat bij ons centraal. In het voorjaar kweken we zelf tomaatjes, radijsjes, aardbeien etc. in onze speciale tuin. En natuurlijk eten we die ook lekker op!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

3 groepen:
  • babygroep 0 tot 2 jaar
  • verticale groep 0 tot 4 jaar
  • peutergroep van 2 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Bewegen, 3-plusactiviteiten 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Rode-kruisgebouw 

Ons pand

De babygroep heeft een gezellige ruimte en beschikt over 2 eigen slaapkamers die grenzen aan de groep. De verticale groep beschikt over een speelruimte en een aparte eet-/drinkruimte. Ook worden hier activiteiten aangeboden. 
De babygroep heeft bovendien een eigen slaapkamer. De peutergroep is ruim opgezet met een uitzwaaimogelijkheid naar ouders. De groep heeft 1 slaapkamer voor de peuters die nog naar bed gaan. 
In de hal hebben we een binnenzandbak. Zo kunnen kinderen tijdens koude of regenachtige dagen toch met zand spelen. 

Onze speelplaats

In onze buitenruimte kunnen kinderen spelen in de zandbak, de wilgenhut of fietsen om de speelheuvel. De natuur staat centraal. Kinderen mogen lekker struinen door de bossen en struiken op de daarvoor aangelegde paden. Achter ons pand ligt een groot grasveld. Regelmatig gaan wij hier naar toe om met de kinderen te spelen, kringspellen te doen of lekker te rennen. In de buurt zijn een grasveld, speeltuintje en een winkelpleintje.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach.

Openingstijden

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag van 7.30-18.00 uur.
Bij voldoende aanmeldingen is opvang vanaf 7.00 uur mogelijk. 

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in het Rode-kruisgebouw, tegenover het oude ziekenhuis. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden