Onze opvang

Buitenschoolse opvang

Op de bso werken we ook volgens de Montessori-methode. Op de groep werken de pedagogisch medewerkers volgens het principe “leer mij het zelf doen”. Bij onze buitenschoolse opvang staan plezier en lekker bezig zijn als vrijetijdsbesteding voorop.
Met een breed aanbod van activiteiten en materialen dagen we de kinderen uit om te ontspannen door zich in te spannen en zo allerlei vaardigheden te ontwikkelen. Spelenderwijs, op vrijwillige basis en met groot plezier doen ze allerlei ervaringen op en komen sociale vaardigheden, cognitieve en motorische vaardigheden, fantasie en creativiteit aan bod. De kinderen kunnen zelf het initiatief nemen en daarnaast kiezen uit allerhande activiteiten die we ze aanbieden.
Bij de activiteiten besteden we veel aandacht aan kunst en cultuur. Daarnaast bieden we ook activiteiten aan op het gebied van koken, sport en spel en natuur en techniek. 

Soorten opvang

Buitenschoolse opvang


Groepsindeling

We hebben plek voor 50 kinderen, dat zijn 2 groepen van 20 en één van 10 in de leeftijd van 4-12 jaar 

Extra aandacht voor:

de Montessori-methode

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja, een school; Montessorischool, locatie Lithstraat 

Ophalen van school

We halen alleen kinderen op die op de Montessorischool Lithstraat zitten. 
De kinderen gaan op woensdag en vrijdag met de taxi naar de bso van Partou aan de Oudaenstraat

Ons pand

We zitten in de Montessorischool, locatie Lithstraat. We maken gebruik van een mooi klaslokaal. Er is veel lichtinval en door het gebruik van o.a. vrolijke kleuren straalt het lokaal een prettige sfeer uit. De ruimtes zijn ingedeeld met verschillende hoeken, leeshoek,  bouwhoek, poppenhoek, en we hebben een kast vol met Montessori-materialen. 

Onze speelplaats

Op het schoolplein hebben we een afgebakend stuk/ Het is een groene tuin met een zandbak en een vogelhuisje. We kunnen daar heerlijk fietsen en spelen met de bal, met de loopauto’s etc.
We zitten op loopafstand van het park het Nieuwe Plantsoen en vlakbij het winkelcentrum Keizerslanden. Ook de peuteropvang van Partou aan de Oudaenstraat is op loopafstand. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben Montessori-gecertificeerde medewerkers, die ook allen een diploma bedrijfshulpverlening hebben. 

Openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen bso-kinderen terecht aan de van Lithstraat na schooltijd tot 18.30 uur.
Op woensdag, vrijdag en tijdens schoolvakanties worden bso-kinderen opgevangen op een andere locatie, namelijk Partou aan de Oudaenstraat.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze vestiging bevindt zich in de wijk Zandweerd. We zitten in de Montessorischool, locatie Lithstraat. Voor de deur is er gelegenheid tot parkeren.
We zitten op loopafstand van het park het Nieuwe Plantsoen en de peuteropvang- en bso-vestiging aan de Oudaenstraat.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden