Wist u dat...

we Peutergroei aanbieden?

Peutergroei! Voorheen was onze locatie een peuterspeelzaal. Omdat onze opvang nu onder de wet kinderopvang valt en we nu ook 5,5 uur in plaats van 3,5 uur aanbieden, zijn we officieel een kinderdagverblijf. We volgen nog steeds het peuterspeelzaalprogramma. Ook ouders met een gemeenteplaats kunnen bij ons terecht. 

we volgens het Montessori-programma werken?

De peutergroei en bso hebben een Montessori-karakter, alle medewerkers zijn Montessori gecertificeerd. We maken ook gebruik van Montessori materialen. Er is een goede samenwerking met de docenten, dezelfde regels worden gehanteerd. Dat is zeer duidelijk voor de kinderen.

we een breed activiteitenaanbod hebben?

Er worden vele activiteiten aangeboden. Het hoofdaccent van de bso ligt op kunst en cultuur.

we kinderparticipatie belangrijk vinden?

Kinderparticipatie staat op de bso hoog in het vaandel. Kinderen beslissen mee over het reilen en zeilen op de bso.

we alleen Montessorikinderen opvangen op de bso?

Alleen kinderen van de Montessorischool Lithstraat worden op de bso opgevangen. Dus niet van andere scholen. Dit biedt veel vertrouwdheid voor de kinderen, ze zitten in hun eigen school met hun eigen klasgenootjes.

uw kind ook op bso van Oudaenstraat opgevangen kan worden?

Op woensdag, vrijdag en tijdens vakanties worden de kinderen opgevangen op de bso Oudaenstraat.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden