Onze opvang

Muziek, lezen en bewegen staan centraal. Zo komt onze muziekdocente regelmatig langs om samen met de kinderen en pedagogisch medewerkers muziek te maken. We hebben nauw contact met de bibliotheek, jaarlijks doen we dan ook mee met de Nationale Voorleesdagen. Dagelijks worden er met de kinderen verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten gedaan en regelmatig worden er uitstapjes gemaakt; even met de bakfiets naar de eendjes of lekker buiten wandelen in de wandelwagen. Buiten spelen vinden wij erg belangrijk. Op ons plein kunnen de kinderen al hun energie kwijt in bijvoorbeeld fietsen, klimmen, klauteren en spelen in de zandbak. In onze nieuwe tuin aan de achterzijde gaan de kinderen op ontdekkingstocht; beestjes, water, zand, en diverse grondmaterialen wisselen elkaar af. Dit in het kader van "Natuurlijk buitenspelen". Voor de baby’s vinden wij rust erg belangrijk, vandaar dat we ook een aparte babygroep hebben waar de jongste kinderen ongestoord kunnen ontdekken en hun eigen ritme kunnen volgen. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Er zijn 2 groepen: 
  • Een baby-dreumesgroep voor kinderen van 0 tot ongeveer 2 jaar; 
  • Een dreumes-peutergroep van ongeveer 2 tot 4 jaar.  

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

We delen een gebouw samen met de peuterspeelzaal.

Ons pand

De groepen van het kinderdagverblijf hebben een eigen vertrouwde groepsruimte. Deze ruimtes zijn licht en er heerst een huiselijke sfeer. Tevens heeft het kinderdagverblijf de beschikking over een speelhal, die gedeeld wordt met de peuterspeelzaal. 

Onze speelplaats

Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf is een grote speelplaats met zandbak en speeltoren, waar de kinderen dagelijks buiten spelen. Aan de achterzijde is een speelruimte met veel schaduwplaatsen, hier wordt met name in de zomer veel gespeeld. Enter is een klein dorp. Partou aan de Reggestraat ligt in het centrum van Enter dichtbij alle faciliteiten die Enter biedt. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een coach Beweegkriebels. Het team is al heel veel jaren samen en goed op elkaar ingespeeld. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is centraal gelegen in het dorp Enter.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden