Saskia Ambachtsheer

Partou kinderopvang IJsselmuiden

Welkom bij Partou aan de Laanzicht!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Laanzichtin IJsselmuiden.

Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang

Wij bieden dagopvang, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en peutergroei aan. Wij zijn gevestigd in het Kulturhus en naast basisschool Wonderwijs. Dat levert veel voordelen op voor uw kind. Zo zit de bibliotheek in het Kulturhus en maken we gebruik van de speelzaal van de school voor extra speelruimte. Naast leuke activiteiten bij Partou organiseren we ook veel uitstapjes naar o.a. de kinderboerderij, het doe-pad, kabouterbos of een overdekt speelparadijs. Er is genoeg te ontdekken!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden