Onze opvang

Wij zijn gevestigd in het Kulturhus en naast basisschool Wonderwijs. Dat levert veel voordelen op voor uw kind. Zo zit de bibliotheek in het Kulturhus en maken we gebruik van de speelzaal van de school voor extra speelruimte.

Bso-kinderen kunnen zwemmen onder bso-tijd, of gymmen in Sporthal Oosterholthoeve. Met zowel de dagopvang als de bso maken we diverse uitstapjes (zoals naar de kinderboerderij, het doe-pad, kabouterbos of een overdekt speelparadijs) en in de ruime groepen bieden we kinderen verschillende activiteiten aan.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang
  • Peutergroei

Groepsindeling

  • Dagverblijf: 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
  • Peuteropvang: 1 groep van 2 tot 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang: 1 groep van 4 tot 12 jaar

VVE-programma

Ja

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in multifunctioneel centrum Kulturhus Sonnenburgh

Ophalen van school 

Wonderwijs is gevestigd in het Kulturhus, de kinderen van deze school komen zelfstandig naar de bso toe. Doordat de bso bijna in de school zit, is dit mogelijk voor alle leeftijden. De onderbouw zit in de groepen tegenover de bso.

Van Basisschool de Groenling en het Ichtus halen wij de kinderen lopend op. De kinderen worden opgehaald door pedagogisch medewerkers die bekend zijn voor ze.

Van basisscholen de Rehoboth, Eben-Haezer en de Trekschuit halen wij de kinderen op met een busje, deze scholen zijn iets verder gelegen.

Ons pand

Wij zijn gevestigd in een nieuw pand, gezellig, open en ruim. Van buiten oogt het als een groot pand, binnen hebben we het gezellig knus gemaakt. Er is onder meer een hal om in te spelen en er zijn verschillende hoekjes voor de kinderen.

Onze speelplaats

De buitenschoolse opvang maakt gebruik van het ruime speelplein van de school, hierop staan een aantal speeltoestellen en is er voldoende ruimte om te spelen.

Het kinderdagverblijf heeft een eigen speelplein, dat natuurlijk is ingericht. Kinderen hebben er voldoende ruimte om te spelen en te ontdekken. Er staan picknicktafels, zodat de kinderen ook in de zomer lekker buiten kunnen drinken en bijvoorbeeld kleuren. Natuurlijk mag een zandbak niet ontbreken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers en zal binnenkort versterkt worden met een muziekcoach.

Openingstijden


Dagopvang

Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor vervroegde opvang vanaf 7.00 uur.

Peutergroei

Geopend op woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.
In de vakanties geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is centraal gelegen in IJsselmuiden en gevestigd in Kulturhus Sonnenburgh, goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.

U vindt ons naast basisschool Wonderwijs, overige scholen zijn ook dichtbij.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden