Anna Schilder - Ten Cate

Partou kinderopvang Kampen

Welkom bij Partou aan de Triangel!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang en buitenschoolse opvang aan de Triangel in Kampen.


Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang

In ons moderne, lichte pand bieden we dagopvang, peutergroei en buitenschoolse opvang onder één dak; gemakkelijker wordt het niet! Daarnaast kunt op op de dagopvang kiezen voor zowel een horizontale, als een verticale groep.

We hechten veel belang aan taalontwikkeling en werken nauw samen met de bibliotheek. Ook voor sport en spel is er volop ruimte. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden