Onze opvang

Kinderen op onze buitenschoolse opvang krijgen een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden. We bieden ze daarin alle vrijheid: de ene keer doen ze mee en de andere keer willen ze lekker hun eigen gang  gaan. Niets moet, bijna alles mag!

Partou aan de Dorpsstraat heeft een goede samenwerking met Partou aan de DS A.J.W Vogelaarstraat.  De pedagogisch medewerkers en kinderen kennen beide vestigingen en tijdens de vakanties wordt er geclusterd.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 groep van 4 tot 7 jaar
  • 1 groep van 7 tot 9 jaar
  • 1 groep van 9 jaar en ouder

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: Bassischool de Regenboog 

Ophalen van school

De kinderen van de Regenboog en De Heilighartschool halen wij lopend op.

Ons pand

De bso heeft 2 stamgroepen, na het tafelmoment kunnen kinderen zelf besluiten waar ze gaan spelen op de groep. De ruimte is gezellig ingericht. 

Onze speelplaats

Onze vestiging valt vooral op door de riante buitenspeelplaats. De kinderen kunnen zich hier na een drukke schooldag helemaal uitleven. Voor de school is een verharde speelplaats met een groot klim- en klauterhuis midden in de zandbak. Aan de achterkant van het gebouw is een groot speelveld met een theehuis en een klim- en klauterbaan. De kinderen hebben hier de mogelijkheid en de ruimte om te bewegen en te sporten. Binnen kunnen we de speelzaal van school voor sport- en beweegactiviteiten gebruiken. Aan de achterkant van de school is een groot speelveld waar de kinderen kunnen spelen. Voor uitstapjes lenen wij een bus en gaan we daarmee op pad. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op de schooltijden tot 18.30 uur. In de vakanties van 7.00 of 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Basisschool De Regenboog. Deze school ligt centraal bij de andere scholen in Lemelerveld.  Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden