Onze opvang

Op onze bso staan plezier en ontspanning na een schooldag centraal. Vrije tijd is het uitgangspunt, de kinderen kunnen vrij spelen met andere groepsgenootjes. Willen ze meer uitdaging, dan kunnen ze ervoor kiezen om deel te nemen aan het afwisselende activiteitenaanbod, met leuke workshops en beweeg- en sportactiviteiten.

De bso-ruimte is ingericht met verschillende hoeken voor de verschillende leeftijden, zoals een chill-hoek, knutselplek, lees- en spelletjeshoek. Het speellokaal en de buitenruimte worden gebruikt voor beweeg- en sportactiviteiten.

Dagelijks gaan we met de kinderen naar buiten en maken we gebruik van de vele mogelijkheden van de buitenspeelruimte. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

 1 verticale groep van 4 tot 12 jaar 

Extra aandacht voor:

Plezier en ontspanning, buiten spelen en beweegactiviteiten. 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in de Heidepark 

Ophalen van school

De oudste kinderen komen zelf naar de bso, de jongste kinderen halen we op bij hun klas. 

Onze speelplaats

Voor vrij spelen, beweeg en sportactiviteiten maken we gebruik van de buitenruimte van de school. Er is een riante buitenruimte waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op het plein is o.a. een groot speeltoestel, een zandbak en een veldje voor balspel. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

De bso is open op maandag, dinsdag en donderdag, na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens vakanties gaan alle kinderen naar Partou bso Dorpsstraat. Daar is ook voorschoolse opvang.

Bereikbaarheid & parkeren

Er is voldoende parkeerruimte bij de school. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden