Onze opvang

De peuterspeelzaal beschikt over een prachtige binnenspeelruimte met hierin een grote zandbak en een klim- en klautertoestel. De kinderen kunnen zich hierdoor bij alle weersomstandigheden lekker uitleven of rustig in de zandbak spelen. Maar weer of geen weer, we gaan elke dag lekker naar buiten een frisse neus halen. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen ter voorbereiding op de basisschool. 

Uk &Puk
We werken bij de peuterspeelzaal met het ‘Uk & Puk’ taalprogramma. Dit programma richt zich op de brede ontwikkeling van peuters aan de hand van thema’s die aansluiten bij hun belevingswereld. De speelse activiteiten lokken interactie uit, waardoor een rijk taalaanbod ontstaat. Samen met Puk beleeft uw peuter de leukste avonturen.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zelf hun gang kunnen gaan en zelf gaan bedenken wat ze gaan doen, hun fantasie laten gaan. Wij zijn gevestigd in het Kulthurshus, daardoor is het makkelijk om binenndoor naar de bibliotheek te lopen of een activiteit te doen met de ouderen.

Is uw interesse gewekt en wilt u nader kennis maken, komt u dan gerust eens langs! 

Soorten kinderopvang

Peuterspeelzaal

We bieden dagopvang naast ons op het Kroonplein 76.

Groepsindeling

Verticaal: 
0 tot 2 jaar
2 tot 4 jaar
Peuterspeelzaal 

VVE-programma

Ja; ‘Uk & Puk’

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een multifunctioneel centrum: Kulturhus de Mozaiek 

Ons pand

De peuterspeelzaal beschikt over een grote groepsruimte met veel lichtinval, die grenst aan het buitenspeelterrein. Ook is er een ruime hal waar de kinderen kunnen spelen en een unieke binnenzandbakruimte. 

Onze speelplaats

Op het buitenterrein staat een aantal speeltoestellen. Daarnaast is er een zandbak en is er voldoende ander speelgoed om mee te spelen.  Ook gaan we regelmatig met de wandelwagens naar buiten om een stukje te wandelen. Dit vinden we ook erg leuk. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Peuterspeelzaal: Iedere ochtend geopend van 8.30 uur tot 11.45 uur en iedere middag van 12.45 uur tot 15.15 uur. Op woensdagmiddag is de peuterspeelzaal gesloten. 

Per 1 januari 2018 zijn we elke ochtend geopend van 8.30 tot 12.00 uur en op de vrijdagmiddag van 12.45 tot 15.45 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Kulturhus de Mozaiek, midden in het dorp. Wij zijn goed te bereiken met fiets en auto en er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden