Onze opvang

We ondernemen verschillende activiteiten met de kinderen, binnenop de groep, buiten of wat verder weg. De activiteiten op de groep variëren van knutselen tot dansen, maar ook kokerellen we gezellig samen. We gaan regelmatig met de kinderen spelen op het speelplein, of we gaan een stukje wandelen. Door de samenwerking in het Kulturhus is de bibliotheek dichtbij en behoort koken in een grote ruimte ook tot de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zelf hun gang kunnen gaan en zelf gaan bedenken wat ze gaan doen, hun fantasie laten gaan. Wij zijn gevestigd in het Kulthurshus, daardoor is het makkelijk om binenndoor naar de bibliotheek te lopen of een activiteit te doen met de ouderen.

Is uw interesse gewekt en wilt u nader kennis maken, komt u dan gerust eens langs! 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

We bieden ook peuteropvang naast ons op het Kroonplein 74.

Groepsindeling

Verticaal: 
0 tot 2 jaar
2 tot 4 jaar

VVE-programma

Ja; ‘Uk & Puk’

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een multifunctioneel centrum: Kulturhus de Mozaiek 

Ons pand

De kinderdagverblijfruimte bevat lichte groepen en grenst aan het buitenspeelterrein. We hebben een ruime hal waar we met de kinderen kunnen spelen. 

Onze speelplaats

Op het buitenterrein staat een aantal speeltoestellen. Daarnaast is er een zandbak en is er voldoende ander speelgoed om mee te spelen.  Ook gaan we regelmatig met de wandelwagens naar buiten om een stukje te wandelen. Dit vinden we ook erg leuk. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Dagopvang: Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Kulturhus de Mozaiek, midden in het dorp. Wij zijn goed te bereiken met fiets en auto en er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden