Onze opvang

We ondernemen verschillende activiteiten met de kinderen, binnenop de groep, buiten of wat verder weg. De activiteiten op de groep variëren van knutselen tot dansen, maar ook kokerellen we gezellig samen. We gaan regelmatig met de kinderen spelen op het speelplein, of we gaan een stukje wandelen. Door de samenwerking in het Kulturhus is de bibliotheek dichtbij en behoort koken in een grote ruimte ook tot de mogelijkheden.

De peuteropvang beschikt over een prachtige binnenspeelruimte met hierin een grote zandbak en een klim- en klautertoestel. De kinderen kunnen zich hierdoor bij alle weersomstandigheden lekker uitleven of rustig in de zandbak spelen. Maar weer of geen weer, we gaan elke dag lekker naar buiten een frisse neus halen. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen ter voorbereiding op de basisschool. 

Uk &Puk

We werken bij de peuteropvang met het ‘Uk & Puk’ taalprogramma. Dit programma richt zich op de brede ontwikkeling van peuters aan de hand van thema’s die aansluiten bij hun belevingswereld. De speelse activiteiten lokken interactie uit, waardoor een rijk taalaanbod ontstaat. Samen met Puk beleeft uw peuter de leukste avonturen.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zelf hun gang kunnen gaan en zelf gaan bedenken wat ze gaan doen, hun fantasie laten gaan. Wij zijn gevestigd in het Kulthurshus, daardoor is het makkelijk om binenndoor naar de bibliotheek te lopen of een activiteit te doen met de ouderen.

Is uw interesse gewekt en wilt u nader kennis maken, komt u dan gerust eens langs! 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang *
  • Peuteropvang **

* Heeft u recht op kinderopvangtoeslag? Dan heeft u de mogelijkheid om ook een dagdeel peuteropvang af te nemen. Informeer bij onze klantenservice naar de mogelijkheden.
** Voor het afnemen van peuteropvang gelden verschillende voorwaarden wanneer u recht heeft op gemeentesubsidie. Meer weten? Bel dan onze klantenservice via 088 235 50 00. 


Groepsindeling

  • 1 babygroep van  0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

VVE-programma

Ja; ‘Uk & Puk’

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een multifunctioneel centrum: Kulturhus de Mozaiek 

Ons pand

De kinderdagverblijfruimte bevat lichte groepen en grenst aan het buitenspeelterrein. We hebben een ruime hal waar we met de kinderen kunnen spelen.  De peuteropvang beschikt over een grote groepsruimte met veel lichtinval, die grenst aan het buitenspeelterrein. Ook is er een ruime hal waar de kinderen kunnen spelen en een unieke binnenzandbakruimte. 

Onze speelplaats

Op het buitenterrein staat een aantal speeltoestellen. Daarnaast is er een zandbak en is er voldoende ander speelgoed om mee te spelen.  Ook gaan we regelmatig met de wandelwagens naar buiten om een stukje te wandelen. Dit vinden we ook erg leuk. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Peuteropvang

Iedere ochtend geopend van 8.30 tot 12.00 uur en op vrijdagmiddag van 12.45 tot 15.45 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Kulturhus de Mozaiek, midden in het dorp. Wij zijn goed te bereiken met fiets en auto en er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden