Onze opvang

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in het Kulturhaus, waarin een huiselijke sfeer heerst. Onze ontdek- en beleeftuin voor baby's is een uitdagende omgeving waar ze allerlei nieuwe speelervaringen opdoen!

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van  0 tot 2 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een multifunctioneel centrum: Kulturhus de Mozaiek 

Ons pand

De kinderdagverblijfruimte bevat lichte groepen en grenst aan het buitenspeelterrein. We hebben een ruime hal waar we met de kinderen kunnen spelen. 

Onze speelplaats

Op het buitenterrein staat een aantal speeltoestellen. Daarnaast is er een zandbak en is er voldoende ander speelgoed om mee te spelen.  Ook gaan we regelmatig met de wandelwagens naar buiten om een stukje te wandelen. Dit vinden we ook erg leuk. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren
Onze kinderopvang is gevestigd in Kulturhus de Mozaiek, midden in het dorp. Wij zijn goed te bereiken met fiets en auto en er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden