Onze opvang

Bij Partou aan de Eikenlaan staat het spelen centraal. Het is de vrije tijd van kinderen. Kinderen kunnen spelen met het aanwezige materiaal en ze kunnen samen spelen met leeftijdsgenootjes of alleen. Wij vinden het belangrijk dat het kind een veilig en vertrouwd plekje vindt binnen de groep. Uitgangspunt bij georganiseerde activiteiten is dat kinderen graag dingen willen doen. Niets moet, de kinderen bepalen zelf wat zij wel of niet willen binnen de aangegeven grenzen. 

De activiteiten worden georganiseerd op de volgende aandachtsgebieden: Sport & Bewegen, Natuur & Techniek, Kunst & Cultuur en Maatschappij & Omgeving. Om kinderen tijdens de vakantieweken iets extra’s te bieden en een speciale vakantiesfeer te creëren werken wij in samenwerking met Partou op het Kruizemunthof in de vakantieweken met een centraal vastgesteld thema. De pedagogisch medewerksters maken een draaiboek voor de vakantieweken, hierin worden de ideeën van de kinderen meegenomen. Bij de buitenschoolse opvang maken we uitstapjes, vooral in de vakanties, wanneer de groepsgrootte het toelaat. 

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: Immanuelschool

Ophalen van school (bso)

Kinderen van de Immanuelschool komen rechtstreeks naar de bso als de school uit is.
We halen kinderen lopend op van 't Galjoen, Morgenster en Widerode. Kinderen die van andere scholen in Wierden komen worden per taxi van school naar de bso vervoerd.

Ons pand

Partou aan de Eikenlaan is gevestigd in de Immanuelschool. De buitenschoolse opvang is centraal gelegen in het dorp. De kinderen hebben hun eigen vertrouwde groepsruimtes en kunnen  ook gebruik maken van een grote ruimte boven in de school. De school heeft een ruime buitenspeelplaats. Op het plein kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen. Dit vinden wij dan ook erg belangrijk. We werken nauw samen met Partou op het Kruizemunthof.

Onze speelplaats

De buitenruimte heeft een zandbak, tafeltennistafel, speeltoestel, klim- en klauterrek  en er is divers buitenspeelgoed aanwezig. In de zomer wordt er voor schaduw gezorgd. Buiten kunnen kinderen zich helemaal uitleven, er is volop ruimte! De bso is centraal gelegen in het dorp Wierden. Er zijn verschillende kleine speelgelegenheden in de buurt.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers van Partou aan de Eikenlaan zijn van alle markten thuis.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Kinderen die gebruik willen maken van de bso op woensdag en vrijdag kunnen terecht bij Partou op het Kruizemunthof.
Geopend in schoolweken aansluitend op schooltijden tot 18:30 uur, in schoolvakanties van 7:30 tot 18:30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 8.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Immanuelschool. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de school.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden