Onze opvang

Naast de dagelijkse zorg, het bieden van veiligheid en het zelf laten ontdekken van spel en omgeving, bieden de pedagogische medewerkers de kinderen verschillende activiteiten aan. Regelmatig brengen wij een bezoek aan het verpleeghuis Botterhof. Samen met de muziekcoach wordt er op alle dagverblijfgroepen muziek gemaakt met de kinderen. Ook organiseren wij jaarlijks het voorleesontbijt, de opa- en omadagen, de Nationale Straatspeeldag en ons jaarlijkse feest. Het jaarlijkse feest heeft ieder jaar een ander thema waaromtrent de feestelijkheden plaatsvinden. Op dit feest zijn ook opa's, oma's, papa’s, mama’s, broertjes en zusjes welkom.

Bij Partou aan het Kruizemunthof staat het spelen centraal. Het is de vrije tijd van kinderen. Kinderen kunnen spelen met het aanwezige materiaal en ze kunnen samen spelen met leeftijdsgenootjes of alleen. Wij vinden het belangrijk dat het kind een veilig en vertrouwd plekje vindt binnen de groep. Uitgangspunt bij georganiseerde activiteiten is dat kinderen graag dingen willen doen. Niets moet, de kinderen bepalen zelf wat zij wel of niet willen binnen de aangegeven grenzen. De activiteiten worden georganiseerd op de volgende aandachtsgebieden: Sport & Bewegen, Natuur & Techniek, Kunst & Cultuur en Maatschappij & Omgeving. Om kinderen tijdens de vakantieweken iets extra’s te bieden en een speciale vakantiesfeer te creëren, werken wij samen met Partou aan de Eikenlaan in de vakantieweken met een centraal vastgesteld thema. De pedagogisch medewerkers maken een draaiboek voor de vakantieweken, hierin worden de ideeën van de kinderen meegenomen. Bij de bso maken we uitstapjes, vooral in de vakanties, wanneer de groepsgrootte het toelaat.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

We hebben horizontale groepen:

  • 2 babygroepen
  • 1 dreumesgroep
  • 1 3+ groep
  • 1 bso  4+/startersgroep
  • 2 bso-groepen van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in multifunctioneel centrum 't Palet

Ophalen van school (bso)

Lopend vanaf 't Galjoen, Widerode en Morgenster.
Van alle andere scholen worden kinderen per taxi opgehaald.

Ons pand

Wij zijn gevestigd in een multifunctioneel centrum. Het unieke van deze locatie is dat de dagopvang en de buitenschoolse opvang onder één dak zitten. Hierdoor kunnen broertjes, zusjes en vriendjes elkaar dagelijks ontmoeten. De dagopvang en de buitenschoolse opvang zijn centraal gelegen op een rustig terrein omringd door drie basisscholen op loopafstand met veel parkeerplaatsen direct voor de deur. De kinderen hebben zo hun eigen vertrouwde groep, maar ook de mogelijkheid om gezamenlijk te spelen in de hal. 

Het kindercentrum heeft een ruime gezamenlijke buitenspeelplaats en zijn er aparte buitenruimtes waar met een kleinere groep in alle rust gespeeld kan worden. Op ons plein kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen. Dit vinden wij dan ook erg belangrijk. Wanneer de groepsgrootte dit toelaat, gaan we wandelen in de buurt van de dagopvang of spelen op het veld of in de speeltuin naast het multifunctioneel centrum. De omgeving maakt het mogelijk dat er regelmatig uitstapjes in dorp of natuur worden gemaakt.

We werken nauw samen met Partou aan de Eikenlaan.

Onze speelplaats

De buitenruimte heeft een zandbak, speeltoestel en er is divers buitenspeelgoed aanwezig. In de zomer wordt er voor schaduw gezorgd. Buiten kunnen kinderen zich helemaal uitleven, er is volop ruimte! Onze vestiging heeft veel leuke speelveldjes in de naaste omgeving, om bijvoorbeeld te voetballen en er is een skatebaan in de buurt. We worden omringd door grote grasvelden, en 3 basisscholen met prachtige speelpleinen waar wij na schooltijd gebruik van kunnen maken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een coach Beweegkriebels en een pedagogisch medewerker die een cursus schminken heeft gevolgd.

Openingstijden

Dagopvang: geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur (met mogelijkheid tot vervroegde opvang vanaf 7.00 uur mits er voldoende aanmeldingen zijn).
Buitenschoolse opvang: geopend op maandag tot en met vrijdag tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen tussen 3 basisscholen. Voor het multifunctioneel centrum waarin wij samen met de openbare en de christelijke peuterspeelzaal gehuisvest zijn is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden