Onze opvang

Onze  buitenruimte van ruim 850 m2 is ingericht volgens het concept 'natuurlijk spelen'. Een uniek stukje speelnatuur in de stad! In deze speelnatuur spelen de kinderen in alle seizoenen hun eigen spel. De fantasie en zintuigen worden geprikkeld en kinderen leren spelenderwijs over de natuur. Daarnaast besteden we veel aandacht aan natuureducatie, voorlezen, muziek maken en expressie. Ook bieden we speciale 3+ activiteiten aan de kinderen vanaf 3 jaar.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

3 verticale groepen van 0 tot 4 jaar.

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Ons pand

Het vrijstaande pand is specifiek ontworpen voor kinderopvang. Het is er knus, licht en open van opzet. De 3 dagopvanggroepen zijn 2 aan 2 geschakeld door een keuken en sanitaire ruimte. De centraal gelegen speelruimte wordt ingezet bij vrij spel en activiteiten voor alle leeftijden. 

Onze speelplaats

De buitenruimte met een oppervlakte van ruim 850 m2 is een uniek stukje speelnatuur. In een basis van groen met natuurlijke materialen zoals grote keien, zand, water en hout is er voor de kinderen veel te ontdekken en beleven. Een heuvel met grote keien wordt gebruikt als verteltheater, maar ook als picknickplaats en klimtoestel. Op de fiets of lopend via het palenbos gaat de route langs de totempaal en kunnen beestjes gezocht worden in het verstopbos. Met onze bolderkar gaan we regelmatig op stap naar de bibliotheek of kinderboerderij. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag 7.30 tot 18.30 uur. Verlengde opvang is mogelijk. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de groene wijk de Aalanden. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de overzijde van de weg. We zijn goed bereikbaar via de reguliere fietspaden en met de auto via de rondweg en de A28 (afslag Zwolle-Noord).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden