Caroline Welgraven

Partou kinderopvang Zwolle

Welkom bij Partou aan de Geraniumstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Geraniumstraat in Zwolle.

Wij bieden dagopvang

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang midden in de wijk Pierik bij de speeltuin van speeltuinvereniging 'Assendorp'. Er zijn in het pand twee verticale groepen (0 tot 4 jaar) gevestigd. Onze vestiging zit op het terrein van de geweldige speeltuin waar wij dan ook dagelijks  gebruik van maken. De speeltuin biedt uitdagende speelmogelijkheden voor alle  kinderen. 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze opvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden