Onze opvang

Iedere ochtend maken wij gebruik van de speeltuin Assendorp. Onze vestiging is gelegen aan deze speeltuin. Hier kunnen de kinderen vrij spelen, maar ook worden er activiteiten gedaan met het accent op de motorische ontwikkeling van de kinderen. We gaan bijvoorbeeld heuveltjes oplopen en aflopen en balspelen en gezelschapsspelletjes met de kinderen doen. Ook kunnen de kinderen fietsen, steppen en heerlijk met zand spelen. We werken met het ontwikkelingssysteem "Peuterplein". Iedere zes weken werken we met een ander thema. Binnen dit thema worden er activiteiten gedaan die de ontwikkeling van kinderen op alle gebieden stimuleert. Het plezier van de kinderen staat hierbij voorop. 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Er zijn twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar. 

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

We delen ons pand met speeltuinvereniging Assendorp en  de peuterspeelzaal van Doomijn. 

Ons pand

Partou aan de Geraniumstraat is een kleinschalige vestiging. Er zijn twee groepen. Beide groepen zijn licht en kleurrijk. Er zijn hoekjes in de ruimtes gecreëerd om de kinderen binnen hun spel rust te geven. Ook is er een speciale hoek gemaakt voor de baby's. 

Onze speelplaats

Partou aan de Geraniumstraat grenst aan speeltuin Assendorp. Deze speeltuin heeft schommels, wipkippen, een zandbak, een speelkasteel en veel ruimte om te rennen en te fietsen. In deze tuin wordt elke ochtend buiten gespeeld. 's Middags spelen we in ons eigen tuintje, omdat  de speeltuin dan ook voor ander publiek is geopend. Onze eigen tuin heeft een grasveldje en een zandbak voor de kinderen. De pedagogisch medewerkers gaan regelmatig met de bolderkar naar park de Weezenlanden. Hier is een kinderboerderij en speeltuin. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach in ons midden.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Pierik. De vestiging is gelegen bij de mooie, grote speeltuin van de speeltuinvereniging Assendorp. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden