Onze opvang

Onze opvang zit in een pand waarbij de buitenruimte grenst aan de speeltuin 'Assendorp'. In de speeltuin kunnen de kinderen dagelijks vrij spelen, maar er worden ook activiteiten aangeboden waarbij het accent ligt op de motorische ontwikkeling van de kinderen. We lopen samen de heuveltjes op en af, we doen balspelletjes en gezelschapsspelletjes met de kinderen. Ook kunnen de kinderen heerlijk fietsen, steppen en met zand spelen. Voor de allerkleinsten is de speeltuin soms wat overweldigend waardoor we met hen in onze 'kleine' speeltuin blijven.

Ook binnen bieden we gevarieerde activiteiten aan. We maken dagelijks muziek met de kinderen, doen beweegspelletjes en lezen we samen met de kinderen boekjes. Daarnaast knutselen we en spelen de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen in de poppenhoek of bouwen we samen de mooiste bouwwerken. Een dag is voor ons geslaagd als de kinderen veel plezier hebben gehad waarbij ze nieuwe dingen hebben mogen ontdekken. Dit doen we door veel variatie aan te brengen in onze activiteiten. 

Voor de 3+ kinderen hebben we elke middag een apart aanbod, met extra uitdagende activiteiten passend bij hun leeftijd en voorbereidend op school. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Groepsindeling

Er zijn twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar. 

Ons pand

Partou aan de Geraniumstraat is een kleinschalige vestiging. We delen het pand met de peuterspeelzaal van Doomijn en de speeltuinvereniging 'Assendorp'. Er zijn twee groepen van twaalf kinderen. Beide groepen zijn licht en kleurrijk. Er zijn hoekjes in de ruimtes gecreëerd om de kinderen binnen hun spel rust te geven maar waar ze ook naar hartenlust kunnen spelen. Ook zijn er speciale hoekjes voor de allerkleinsten waar ze rustig kunnen spelen, voorgelezen en gevoed kunnen worden.

Onze speelplaats

We maken elke ochtend gebruik van de speeltuin 'Assendorp'. Het is een gevarieerde speeltuin waar de kinderen veel uitdaging hebben en waar we ook uitdagende activiteiten aanbieden. We hebben de hele speeltuin voor onszelf waardoor we een goed overzicht houden over de kinderen. Er is een klimkasteel, glijbanen, schommels, wipkippen, een draaimolen en voldoende ruimte om te rennen. 

In de herfst zoeken we spinnetjes en blaadjes en in de lente kijken we met de kinderen hoe alle blaadjes en bloemen weer aan de bomen komen. Met de allerkleinsten blijven we in de eigen tuin omdat deze voor hen veel overzichtelijker is. 

In onze eigen tuin staan ook buitenbedjes waar de kinderen kunnen slapen.

Ons team

Ons team bestaat uit een vaste groep gekwalificeerde pedagogisch medewerkers die veel aandacht hebben voor uw kind. 

Openingstijden

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Pierik. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden