Onze opvang

Voor de kinderen is het elke dag weer een feestje om bij ons te zijn! Dagelijks ondernemen we activiteiten met de kinderen zoals buitenspelen, beweegspelletjes en muziek maken. Daarnaast knutselen we met de kinderen, lezen we veel voor  en vinden we het belangrijk dat elk kindje persoonlijke aandacht krijgt. Ieder kind mag zichzelf zijn.

Voor ons is een dag geslaagd als de kinderen veel plezier hebben gehad en ze nieuwe dingen hebben mogen ontdekken. Dit doen we door veel variatie aan te brengen in onze activiteiten en goed aan te sluiten bij wat de kinderen leuk vinden.
 
Voor de 3+ kinderen hebben we elke middag een apart aanbod met extra uitdagende activiteiten passend bij hun leeftijd en voorbereidend op school.

Soorten kinderopvang

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Groepsindeling

  • 3 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar 

Ons pand

Onze vestiging is een prachtig, karakteristiek monumentaal pand. Door deze uitstraling van het pand is er in alle groepen een huiselijke sfeer. Er zijn vijf groepen waarvan drie kleinschalige babygroepen en twee peutergroepen. Iedere groep heeft zijn eigen ruimte die ingericht is naar de leeftijd van de kinderen en met speelhoekjes waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op de babygroepen worden kinderen in alle rust gevoed, voorgelezen en krijgen ze veel persoonlijke aandacht. 

Onze speelplaats

We hebben een verrassend grote buitenspeelplaats voor de kinderen die ingericht is met natuurlijke materialen waar de zij heerlijk kunnen spelen, de natuur kunnen ontdekken  en waar ze uitgedaagd worden.

Er is een apart gedeelte voor de allerkleinsten waar ze veilig kunnen spelen. Ook hebben we een speelheuvel met glijbaan, een blote voetenpad en bij mooi weer is er de gelegenheid om heerlijk met water te kliederen, ze kunnen fietsen en lekker even in de wilgenhut zitten. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is centraal gelegen nabij het station en de binnenstad van Zwolle. Er is gelegenheid tot betaald parkeren in de omgeving van de vestiging.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden