Onze opvang

Op de peutergroepen bieden wij dagelijks "Beweegkriebels" aan. Dit houdt in dat we elke dag activiteiten doen, waarbij bewegen en het plezier beleven daaraan centraal staan. Ook werken we met het ontwikkelingsprogramma "Peuterplein". Dit houdt in dat we dagelijks activiteiten doen binnen een bepaald thema, waarbij alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen aan bod komen. Regelmatig bezoeken we ook de ouderen in het Elisabeth Gruyterhuis om activiteiten mee te doen. Jong en oud genieten hier zichtbaar van. 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 3 babygroepen van 0-2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2-4 jaar 

VVE-programma

Ja; ‘Peuterplein’

Ons pand

Partou aan de Van Karnebeekstraat is gelegen in een monumentaal pand. Er zijn veel karakteristieke details bewaard gebleven waardoor er veel sfeer zit in het pand. Er zijn vijf groepen, waarvan drie babygroepen en twee peutergroepen. Elke groep is sfeervol ingericht met veel gezellige hoekjes zodat de kinderen hier rustig kunnen spelen. 

Onze speelplaats

De buitenruimte is een gezellige grote stadstuin, waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Voor de jongste kinderen is er een apart gedeelte, waar ze rustig op het gras kunnen kruipen, rollen en spelen in de zomer. Hierdoor kunnen de grote kinderen ongestoord fietsen en ballen. Er zijn een zandbak, speelhuisje en een speeltrein. Met de kinderen in de bolderkar lopen we soms naar Park de Weezenlanden. Hier is een speeltuin en een kinderboerderij. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is centraal gelegen nabij  het station en de binnenstad van Zwolle. Er is gelegenheid tot betaald parkeren in de omgeving van de vestiging.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden