Onze opvang

We zijn een sport- en spel-bso dus we besteden extra veel aandacht aan sporten en bewegen. De meeste sportactiviteiten vinden buiten plaats in de mini-arena, direct grenzend aan de sportkantine. Uiteraard is het bij ons ook leuk voor kinderen die niet willen sporten: we hebben een speelruimte om de bso heen en binnen doen we spelletjes en knutselen we veel. 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Twee bso-groepen

Extra aandacht voor:

Sport & spel  

Ophalen van school 

  • OBS de Campherbeek 
  • CBS de Duyvencamp
Ons pand
Onze kinderopvang gebruikt de sportkantine van VV Berkum. Direct aan de kantine grenst de mini-arena, een omheind sportveldje met kunstgras waar de kinderen allerlei sporten kunnen beoefenen zoals voetbal, hockey, trefbal en balspelen. In de kantine is veel ruimte voor de kinderen. 

Onze speelplaats

We beschikken over een mini-arena met kunstgras. Ook mogen we gebruik maken van de sportvelden van VV Berkum. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Een van onze medewerkers is bevoegd sportdocent. 

Openingstijden

De bso is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15:15 tot 18:30 uur. 
Op vrijdag en tijdens de vakanties vindt de opvang plaats bij Partou aan de Lorentzlaan in Zwolle. 

Bereikbaarheid & parkeren
U kunt parkeren op een grote parkeerplaats toebehorend aan de sportvelden van VV Berkum.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden