Onze opvang

We ondernemen elke dag activiteiten met de kinderen, zoals knutselactiviteiten, buitenspelen, muziek maken en bewegingsspelletjes. Bij bewegingsspelletjes kunt u bijvoorbeeld denken aan een touw spannen en dat dan volgen, plaatjes nadoen waar een afbeelding op staat en met wasknijpers spelen.

Voor de 3+ kinderen hebben we een apart activiteitenaanbod, met extra uitdagende activiteiten  passend bij hun leeftijd. 

Soorten opvang

Dagopvang (ook flexibele opvang)

Groepsindeling

  • 1 groep van 0 tot 2 jaar
  • 1 groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 groep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Met een geheel vernieuwd interieurformule wordt onze vestiging een prachtige lichte en ruime plek. Onze binnenruimte is verdeeld in drie  groepen en een centrale keuken. Iedere groep heeft eigen hoekjes, waar de kinderen naar hartenlust met elkaar kunnen spelen. Ook zijn er speciale hoeken ingericht voor de allerkleinsten, waar ze heerlijk rustig gevoed kunnen worden of lekker op de mat kunnen spelen. 

In de centrale leefkeuken eten we gezamenlijk, zullen we met kinderen de meest lekkere dingen koken en bakken en doen we allerlei verschillende activiteiten.  

Onze speelplaats

De buitenruimte bevindt zich op de binnenplaats en wordt ingericht met natuurlijke materialen waarin de kinderen kunnen spelen én ook uitgedaagd worden. Zo is er een apart gedeelte voor de baby’s, een speelheuvel en een glijbaan. De kinderen kunnen er fietsen en in de zandbak spelen, maar ook door de wilgentunnel lopen.  Aan de grote houten tafel doen we activiteiten en drinken we samen. En hopelijk krijgen we regelmatig bezoek van vogels, die een nestje bouwen in één van onze vogelhuisjes.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is ook een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. Vervroegde opvang (vanaf 7.00 uur) is mogelijk in overleg.

Bereikbaarheid & parkeren

Het gebouw ligt vlakbij de hoofdingang van de Isala Klinieken in Zwolle. U kunt uw auto tijdens het wegbrengen van uw kind even parkeren bij het gebouw. (Kiss en ride zone) 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden