Onze opvang

Voor de kinderen moet het een feestje zijn om bij ons te mogen spelen. Dagelijks ondernemen we activiteiten met de kinderen zoals buitenspelen, beweegspelletjes en muziek maken. Daarnaast knutselen we samen en lezen we elkaar veel voor. Voor ons is een dag geslaagd als de kinderen veel plezier hebben gehad en  veel nieuwe dingen hebben ontdekt. Dit doen we door veel variatie aan te brengen en verrassend te zijn in het aanbod van onze activiteiten.

Voor de 3+ kinderen hebben we elke middag een apart aanbod met extra uitdagende activiteiten passen bij hun leeftijd en voorbereidend op school. Voorbeelden hiervan zijn koken of tuinieren met de kinderen. 

Soorten opvang

  • Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar op vaste dagen
  • Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar flexibel zoals om de week, halve dagen, een aantal dagen zelf in te zetten in de maand of incidentele opvang.

Groepsindeling

  • 1 groep van 0 tot 2 jaar
  • 1 groep van 2 tot 4 jaar
  • 1 groep van 0 tot 4 jaar

Ons pand

Onze vestiging zit in  een prachtig, licht en ruim pand. We hebben drie groepen en een woonkeuken. Iedere groep heeft zijn eigen speelruimte welke is ingericht met verschillende hoekjes passend bij de leeftijd waar de kinderen naar hartenlust met elkaar kunnen spelen. Er zijn ook fijne hoekjes ingericht voor de allerkleinsten, waar ze rustig gevoed kunnen, geknuffeld  of voorgelezen kunnen worden. Ook kunnen ze hier heerlijk op de mat liggen en spelen. Per groep hebben we ook eigen slaapkamertjes waar de kinderen even rustig kunnen slapen. In onze woonkeuken eten alle groepen gezamenlijk. Ook doen we hier met de kinderen gezellig een spelletje, maken we muziek of gaan we samen kokerellen. 

Onze speelplaats

De buitenruimte bevindt zich op een binnenplaats en is ingericht met natuurlijke materialen waarin de kinderen kunnen spelen en ook uitgedaagd worden. Zo is er een apart gedeelte voor de baby’s waar ze veilig kunnen spelen. Ook is er een speelheuvel met een glijbaan. De kinderen kunnen er fietsen, in de zandbak spelen maar ook door de wilgentunnel lopen. Dat is best spannend! Er staan boomstammetjes waar de kinderen op kunnen zitten om even wat te drinken tijdens het spelen. 

Ons team

Ons team bestaat uit een vaste groep gekwalificeerde pedagogisch medewerkers die veel aandacht hebben voor uw kind.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. Vervroegde opvang (vanaf 7.00 uur) is mogelijk. 

Bereikbaarheid & parkeren

Het gebouw ligt vlak bij de hoofdingang van het Isala Ziekhuis in Zwolle. U kunt uw auto tijdens het wegbrengen van uw kind even parkeren bij het gebouw. (Kiss en Ride zone). 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden