Onze opvang

Soorten kinderopvang

  • Peuteropvang
  • Tussenschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang
Op de Lorentzlaan bieden we ook voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdags vanaf 7.30 uur.

Tussenschoolse opvang (tso)

Partou en de Duyvencampschool werken al vele jaren prettig samen. Zo verzorgen we de tussen schoolse opvang aan de kinderen die een broodjes tussen de middag eten op school. Zij kunnen na het broodje heerlijk buiten spelen op het schoolplein of lekker relaxen tot de school weer begint.
 

Peuteropvang

Per september 2017 starten we kleinschalige peuteropvang op woensdag- en vrijdagochtend van 8.30-12.15 uur. We laten de kinderen spelenderwijs meegenieten van bepaalde schoolse activiteiten, maar onze peuteropvang is ook vooral bedoeld om door middel van ons activiteitenaanbod van alles te ontdekken!

Buitenschoolse opvang (bso)

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Op de bso Eikenlaan vangen we kinderen van de Duyvencampschool op (4-13 jaar). We hebben 1 à 2 groepen die we per leeftijdsgroep kunnen verdelen en hebben onze eigen groepsruimtes hiervoor in de school. 

Kinderen kunnen vrij spelen, maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten spelen, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan verschillende workshops of andere activiteiten waar de kinderen zelf over mee mogen denken. Jaarlijks gaan we naar het bos met onze eigen Natuurbus. 

In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit: naar buiten, op onze campingopvang of andere sportieve activiteiten.

Groepsindeling

  • 1 peutergroep van 2,5 tot 4 jaar
  • 2 bso-groepen van 4 tot 13 jaar

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Ons pand

We zijn gevestigd in de Duyvencampschool, waar we onze eigen groepsruimten hebben. Ook maken we gebruik van het gymlokaal van de school.

Onze speelplaats

De school grenst aan een heerlijk speelplein met aangrenzend een groot grasveld en grote speeltuin.

Openingstijden


Peuteropvang

Geopend op woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 tot 12.15 uur.

Buitenschoolse opvang

Onze bso is open op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. Op vrijdagen en in vakanties werken we samen met de bso aan de Lorentzlaan 15.

Op de Lorentzlaan bieden we ook voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdags vanaf 7.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Berkum, een rustige, groene wijk. Onze kinderopvang is gevestigd in de school de Duyvencamp. Er is parkeergelegenheid voor de deur. 

Uw kind volgen via platform 'Mijn kind'

Onze ouders kunnen via het digitale platform en app 'Mijn Kind' met foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de BSO tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Samenwerkingspartner

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden