Onze opvang

Een keer in de maand komt muziekdocente Tineke muziek maken met de kinderen.
We werken met thema's waar onze activiteiten op afgestemd worden. Samen met de kinderen gaan we op bezoek bij de bewoners van de Berkumstede. In het kinderdagverblijf is een activiteitenruimte waar we met elkaar Beweegkriebelen, knutselen, lezen en muziek maken. We werken met het educatieve programma ‘Peuterplein’ waarin alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen aan bod komen. 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten opvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • Een groep van 0 tot 1,5 jaar
  • Een groep van 1,5 tot 2,5 jaar
  • Een groep van 2,5 tot 4 jaar
  • Een groep van 0 tot 4 jaar
VVE-programma
Ja, ‘Peuterplein’

Extra aandacht voor:

Muziek, Beweegkriebels 

Ons pand

Partou aan de Kerkweg heeft een aparte activiteitenruimte waar we met elkaar Beweegkriebelen, muziek maken, voorlezen, knutselen en spelen. We zijn een modern kinderdagverblijf. Momenteel zitten we in een noodlocatie omdat we op de nieuwbouw wachten. Dit is een open, lichte ruimte. De groepen zijn met elkaar verbonden door de een gezamenlijke keuken en sanitaire voorziening. We zijn gelegen in een rustige, groene wijk. Partou aan de Lorentzlaan is om de hoek, evenals de basisschool.  

Onze speelplaats

Er is een zandbak en genoeg speelgoed voor de kinderen om mee buiten te spelen. We hebben een omheind speelveld waar de kinderen de ruimte hebben zich uit te leven. Berkumstede grenst aan onze locatie. Er zijn een winkelcentrum, basisschool en bso in de buurt. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekdocente en een coach Beweegkriebels.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze vestiging bevindt zich vlakbij Berkumstede. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden