Onze opvang

Tijdens onze opvang bieden we meerdere activiteiten aan om kinderen te laten ervaren en spelenderwijs te ontwikkelen. Zo hebben we voor de allerkleinsten van 0 - 1,5 jaar 'basic spelen', een activiteitenaanbod met simpele materialen waardoor de kleintjes kunnen voelen, kijken en gestimuleerd worden te bewegen.

Voor de 3+ kinderen werken we met het educatieve programma 'Peuterplein', om hen meer uitdaging te kunnen bieden aan de hand van thema’s en zetten we soms workshops in.
Ook gaan we regelmatig even een kijkje nemen bij de opa’s en oma’s in het naastgelegen woon- en zorgcentrum Berkumstede of gaan we het speelgoed ontdekken bij onze bso’s in de wijk.
Voor alle kinderen op ons kinderdagverblijf zijn we dagelijks gericht op muziek, bewegen en naar buiten.

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten opvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • Een groep van 0 tot 1,5 jaar
  • Een groep van 1,5 tot 2,5 jaar
  • Een groep van 2,5 tot 4 jaar
  • Een groep van 0 tot 4 jaar
VVE-programma
Ja, ‘Peuterplein’

Extra aandacht voor:

Muziek, Beweegkriebels 

Ons pand

Partou aan de Kerkweg is gelegen in een rustige en groene wijk. Ons kinderdagverblijf zit in een dependance in afwachting van een vast pand in de naaste omgeving.

We hebben 4 mooie, ruime en lichte groepen die door de pedagogisch medewerkers gezellig zijn ingericht én door de kinderen natuurlijk vanwege hun prachtige knutselwerkjes en tekeningen.
Zowel de openbare basisschool de Campherbeek als de Christelijke Duyvencampschool zitten op loopafstand. Bij iedere basisschool is een bso van Partou aangesloten, namelijk bso Lorentzlaan en bso Eikenlaan23.

In de Duyvencampschool is tevens peuteropvang (vanaf 2,5 jaar) van Partou gehuisvest op woensdag- en vrijdagochtend.

Onze speelplaats

Er is een zandbak en genoeg speelgoed voor de kinderen om mee buiten te spelen. We hebben een omheind speelveld waar de kinderen de ruimte hebben zich uit te leven. Daarnaast maken we ook regelmatig gebruik van het grote grasveld om het speelveld zodat de kinderen lekker kunnen rennen.

Woon- en zorgcentrum Berkumstede grenst aan onze locatie. Verder zijn er twee basisscholen met ieder een bso van Partou, een kinderboerderij en een klein winkelcentrum in de buurt.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers met veel aandacht voor uw kind. Sommige pedagogisch medewerkers hebben zich gespecialiseerd in Basic Spelen, anderen in Beweegkriebels of muziek.

Alle pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze vestiging bevindt zich vlakbij woon- en zorgcentrum Berkumstede. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden