Onze opvang

Partou aan de Lorentzlaan is voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Er wordt nauw samengewerkt met Partou aan de Boerendansderdijk waar de kinderen van 7 tot en met 12 jaar opgevangen worden. Vanaf 7 jaar gaan onze kinderen daar naartoe.
De kinderen hebben alle ruimte om te spelen zowel binnen als buiten. We ondernemen volop activiteiten, zoals spelletjes, verkleedpartijen, voorstellingen op het podiumpje, bakken, knutselen, bouwen en buiten spelen. Als het regent, gaan we op donderdagen naar een gymzaaltje vlakbij onze bso. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven! 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Twee bso-groepen van 4 tot 7 jaar 

Ophalen van school

Kinderen worden lopend opgehaald van OBS Campherbeek en CBS Duyvencampniet 

Ons pand

Er zijn 2 groepsruimtes en een ruime gang. Het gebouw is een oud kleuterschooltje geweest, daardoor is het binnen gezellig, knus en overzichtelijk. In de gang staat een grote voorleesstoel op een podium. Kinderen houden hier voorstellingen maar er wordt ook voorgelezen en gebouwd in de gang. 

Onze speelplaats

Er is een omheinde speelplaats met zandbak voor de kleinsten. Naast onze bso mogen kinderen ook spelen. Hier is een grasveld en schoolplein welke de basisschool ook gebruikt. De kinderen kunnen hier voetballen en andere balspelen of tikkertje spelen.
Ook maken we op donderdagen gebruik van een gymzaaltje aan het eind van de straat. Daar kunnen de kinderen naar hartenlust hun energie kwijt. In de buurt kunnen we op stap naar Partou aan de Kerkweg en het winkelcentrum. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 15.15 tot 18.30 uur.
  • Op vrijdag van 11.45 tot 18.30 uur.
In de vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Mocht een van de basisscholen kiezen voor een continurooster, dan denken en bewegen wij hier graag in mee. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Berkum, een rustige, groene wijk. Basisschool Campherbeek grenst aan onze bso. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Kinderen lopen vanuit school naar de bso.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden