Onze opvang

We verzorgen buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in ons knusse gebouw dat vroeger een kleuterschool is geweest. We hebben lekker veel buitenruimte om te spelen en ravotten. We ondernemen volop activiteiten, zoals spelletjes, verkleedpartijen, dansen op muziek, bakken, knutselen, bouwen en buitenspelen. Ook zetten we regelmatig leuke workshops in en gaan we jaarlijks met onze Natuurbus naar het bos. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Wij werken veel samen met de pedagogisch medewerkers van de Duyvencampschool. Op vrijdag en in vakanties voegen we de groepen samen voor nog meer speelplezier.

In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit: naar buiten, op onze campingopvang of andere sportieve activiteiten. 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Voorschoolse opvang (vso)

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn we vanaf 7.30 uur open en brengt de pedagogisch medewerker de kinderen naar school. Dit geldt uiteraard alleen voor de ouders die vroeg op hun werk moeten zijn.

Tussenschoolse opvang (tso)

Partou en de Campherbeekschool werken al vele jaren prettig samen. Zo verzorgen we de tussen schoolse opvang aan de kinderen die een broodjes tussen de middag eten op school. Zij kunnen na het broodje heerlijk buiten spelen op het schoolplein of lekker relaxen tot de school weer begint.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 bso-groep van 4 tot en met 7 jaar
  • 1 bso-groep van 8 tot en met 12 jaar

Ophalen van school

Kinderen worden lopend opgehaald van OBS Campherbeek.

Ons pand

Er zijn 2 groepsruimtes en een ruime gang. Het gebouw is een oud kleuterschooltje geweest, daardoor is het binnen gezellig, knus en overzichtelijk. Er is genoeg ruimte om te spelen.

Onze speelplaats

Er is een omheinde speelplaats met zandbak voor de kleinsten. Naast onze bso mogen kinderen ook spelen. Hier is een grasveld en schoolplein welke de basisschool ook gebruikt. De kinderen kunnen hier voetballen en andere balspelen of tikkertje spelen.

In de buurt kunnen we op stap naar een grote speeltuin of naar de kinderboerderij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Uw kind volgen via platform 'Mijn Kind'

Onze ouders kunnen via het digitale platform en app Mijn Kind met foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 15.15 tot 18.30 uur.
  • Op vrijdag van 11.45 tot 18.30 uur.
In de vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Mocht een van de basisscholen kiezen voor een continurooster, dan denken en bewegen wij hier graag in mee. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Berkum, een rustige, groene wijk. Basisschool Campherbeek grenst aan onze bso. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Kinderen lopen vanuit school naar de bso.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden