Sylvia Peper

Partou kinderopvang Zwolle

Welkom bij Partou aan de Gedeputeerdenlaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Gedeputeerdenlaan in Zwolle.

Wij bieden voorschoolse en buitenschoolse opvang

Verdeeld over twee vestigingen aan de Gedeputeerdenlaan bieden we complete opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op nummer 49 kunt u terecht voor de opvang 0 t/m 4 jaar en 4 t/m 6 jaar.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

We werken nauw samen met de Christelijke basisschool De Ark en het Dalton Kindcentrum de Markesteen (DKC) en maken ook gebruik van het speellokaal en het schoolplein. Bij ons zijn alle kinderen van harte welkom om in een uitdagende, gezellige omgeving te spelen en leeftijdsgenootjes te ontmoeten!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden