Onze opvang

De bso is verdeeld over de twee vestigingen. De kinderen van 4 t/m 6 jaar delen de vestiging aan de Gedeputeerdenlaan 49 met dagopvang, de kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn gevestigd aan de Gedeputeerdenlaan 45a. Op beide vestigingen sluiten de activiteiten aan bij de belevingswereld van de kinderen. Kinderen hebben eigen inbreng door wensen op te hangen in de activiteitenboom. We spelen graag buiten. 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten opvang

  • Dagopvang (Gedeputeerdenlaan 49)
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen bso van 7 t/m 12 jaar

Extra aandacht voor:

Leeftijdsgerichte activiteiten.

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Wij zijn gevestigd in de Christelijke basisschool De Ark.

Ophalen van school

Kinderen worden lopend opgehaald van De Ark en Dalton Kindcentrum de Markesteen (DKC). 

Ons pand

We hebben een eigen ingang. Bij binnenkomst komt u in een centrale ruimte. Beide stamgroepen zijn toegankelijk via de centrale ruimte. De ruimte is ingericht voor kinderen vanaf 7 jaar. Er is een o.a. een loungehoek, een creatieve ruimte en een ruimte met TV en Wii. Voor beweegactiviteiten binnen maken we gebruik van het speellokaal. Het pand is nieuw. Vanuit de bso is er een aansluitende de deur met De Ark. De kinderen van De Ark kunnen via de school naar de bso. 

Onze speelplaats

We maken gebruik van het schoolplein van De Ark en het DKC. Het schoolplein bevat een panna-kooi, klimrekken, een speelhuis, een zandbak en schommels.  Er is voldoende ruimte voor spelactiviteiten. Vlakbij is een groot grasveld waar met de kinderen sport- en spelactiviteiten worden gehouden. Op loopafstand bevindt zich een speeltuin. Zo nu en dan gaan we met de kinderen naar het winkelcentrum voor o.a. inkopen voor kookactiviteiten. Het winkelcentrum is op loopafstand. 

Ons team

Ons team bestaat uit allround gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag 14.45 tot 18.30 uur en op vrijdag 12.00 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur.
In de schoolvakanties is er opvang van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

De vestiging bevindt zich in de wijk Zwolle Zuid. De bso bevindt zich naast de Christelijke basisschool De Ark met zicht op de Dalton Kindcentrum de Markesteen Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden