Sylvia Peper

Partou kinderopvang Zwolle

Welkom bij Partou aan de Gedeputeerdenlaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Gedeputeerdenlaan 49 in Zwolle.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Op onze vestiging in het Dalton Kindcentrum de Markesteen (DKC) bieden we dagopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar en buitenschoolse opvang van 4 t/m 6 jaar voor kinderen van het DKC en Christelijke basisschool De Ark. Op de dagopvang is speciale aandacht voor peuters en bieden we een peuterprogramma aan om ze optimaal voor te bereiden op de basisschool.

Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn welkom op onze vestiging aan de overkant, in basisschool De Ark aan de Gedeputeerdenlaan 45a.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden