Sylvia Peper

Partou kinderopvang Zwolle

Welkom bij Partou aan de Gedeputeerdenlaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Gedeputeerdenlaan 49 in Zwolle.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Op onze vestiging in het Dalton Kindcentrum de Markesteen (DKC) bieden we dagopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar en buitenschoolse opvang van 4 t/m 6 jaar voor kinderen van het DKC en Christelijke basisschool De Ark. Op de dagopvang is speciale aandacht voor peuters en bieden we een peuterprogramma aan om ze optimaal voor te bereiden op de basisschool.

Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn welkom op onze vestiging aan de overkant, in basisschool De Ark aan de Gedeputeerdenlaan 45a.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden