Onze opvang

We spelen graag buiten! Alle 3-jarige kinderen mogen dagelijks meedoen aan een aangepast programma dat plaatsvindt op de gang of buiten. Het doel van dit programma is de kinderen voorbereiden op school, zodat de overgang van kinderdagverblijf naar school soepel verloopt. Door de peuters uit de groep te halen, creëren we veel rust op de groep voor de baby's en de dreumesen. We gaan er graag op uit met de bakfiets. 

Wij werken samen met Connect logopedie. Bij de eerste signalen van logopedische zorg wordt u geattendeerd op de mogelijkheid om Connect in te schakelen. De afspraak met Connect en uw kind kan voor uw gemak plaatsvinden op deze vestiging van Partou.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 peuter/dreumesgroep van 2 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

3+ activiteiten 

Ons pand

We zijn gelegen in een rustige woonwijk naast de Koningskerk en de Monuta. Er zijn 3 groepsruimtes en een centrale hal waar ook gespeeld kan worden. De ruimtes zijn knus, kleurig en gezellig ingericht. De ruimtes zijn voorzien van allerlei speelhoekjes, zoals een poppenhoek, bouwhoek en een rustig hoekje om te lezen of uit te rusten. Tevens heeft elke groep een hoekje speciaal voor de allerkleinsten. 

Onze speelplaats

Het kinderdagverblijf heeft een eigen omheinde speelplaats. De speelplaats is voorzien van kunstgras en tegels. De kinderen kunnen heerlijk rondfietsen op het uitgezette fietsparcours. Er is een afsluitbare zandbak aanwezig. De 2 plataanbomen zorgen voor de nodige schaduw in de zomer. Voor de allerkleinsten hebben we een speciaal afgeschermde babyhoek. Regelmatig gaan de pedagogisch medewerkers met de kinderen eropuit naar de kinderboerderij, het winkelcentrum, de markt, de speeltuin of naar de bibliotheek. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar en vanaf de weg zichtbaar. Er is voldoende parkeerplaats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden